Hej

Nu är festen igång!!!

Kvällens

Ikväll blir det en nykter nyår för Elin. Hon kör!
Haha, tyck jag är tråkig, men jag kan vara festlig ändå! ;)



It's The Day

Skrev nyss ett inlägg, det försvann. SKIT OCKSÅ! Men det stod ungefär såhär.
Att min dag består av att älskling nyss åkte eftersom vi ska fira på vars ett håll idag. Jag är inte alls taggad eftersom det känns som jag fortfarande är bakis sen juldagen typ, kul! Nu måste jag åka till stallet och pussa och gossa lite med mina jätte älsklingar! Sen måste jag ju dessutom bestämma vad jag ska ha på mig ikväll, FAN DÅ!
Kan ju inte ha på mig allt, hatar att välja. Jag har sån sjuk beslutsångest, alltid typ. Men ändå.

Naglarna igår blev lika bra som alltid, gjort naglar i snart ett år och det tänker jag fortsätta med. Bokade även hårförlängning igår. Till maj, super va? Haha, nej men eftersom jag redan har en balklänning så lägger jag dem tusenlapparna på håret istället. Så är jag kexig hela sommaren! Jo på tal om kexig också. Kollade nyss på gårdagens VS fashion show, nog snygg jag känner mig! Fan asså, snacka om världens sexigaste tjejer! Den ligan kan jag ju inte ens drömma om att vara i! Men aja, jag är ju kexig på mitt eget sätt!

Båstad

NU är det off till båstad och göra nya naglar inför nyår!

Ensam

Inatt trodde jag att jag skulle sova ensam, men så blev inte fallet. Världens finaste gossevovve ligger och snarkar brevid mig medans jag äntligen tänkte ta tummen ur röven och ändra designen på bloggen. Avskyr den jag har nu, har gjort sen jag ändrade den typ. Så nu blir det mer Elin igen. Alltså, mer rosa!

Liarliar

Opps, jag ljög innan.
Jag köpte även ett gorgeous läppstift igår som kommer göra mig ännu kexigare!

Ambitiösa jävlar

Dagens i-landsproblem, vet ni vad det är egentligen? JAG!
Min jävla drivkraft, har jag ens någon?
Jag blir så avundsjuk när jag läser om de som är framgångsrika och vet precis vad de vill göra.
Allt jag gör är att vela, vela hit och vela dit. Jag kommer inte gå ut med 22.5 i snitt. Det finns typ inte på min världskarta. Grattis Elin, du är duktig.
Jag vet inte vad jag vill göra efter skolan, resa, plugga (existerar inte egentligen), resa (jaha, och med vilka pengar?).
FAN DÅ! Ibland blir jag så arg på mig själv, vad fan ska det bli av mig?! Jag kan ju sitta i kassan på ICA resten av mitt liv, då kommer jag ju bli nöjd ju! :)

Kanske

Jag kanske borde städa rummet
Jag kanske borde gå ut med hunden
Jag kanske borde börja sätta igång mina hästar
Jag kanske borde byta ut typ hela min garderob
Vissa saker är ju mer roliga än andra att göra.
GAH! Vill inte städa :(


Jag kanske borde åka och hälsa på min min älskade och saknade prins!

I-landsproblem

Dagens i-landsproblem:
Röriga butiker på rean.
Egentligen HATAR jag att reashoppa.
Finns inget jobbigare!
Dagens malmötrip resulterade bara i EN enda sak
En spetsbody

Världens finaste

Hon är världens finaste
Hon är allt
Hon har allt de där som ingen annan har
Det är mitt lilla barn
Så känns det iaf
För kärleken är obeskrivlig
Hon är crazy
Jag är crazy
Vi är kärlek utan ord.

Dött

Har jag dött? Svar: Nej
Har jag fullt upp? Svar: Ja
Vet inte riktigt vad jag gör, men på något sätt så går tiden som fan!
Idag hade jag den sämsta dagen på riktigt jävla pisslänge.
Egentligen började den redan igår kväll då jag råkade ha sönder spiran som ska sitta högst upp i granen.
Sen börjar min morgon med att jag ska vara duktig att städa, då åker en vas i golvet. Tjoffpang!
Sen när jag ska hämta ut mitt körkort på posten, då hade de jävla uppehållsstängt mellan tio och tre, vafan är det liksom? PAJAS!
Sen åker jag till stallet sålänge i väntan på att posten ska öppna. Nej, då kommer katastrof nummer två (tre) för dagen. Jag ställer mig utanför dörren och hör hur det porlar inne i stallet. TJOFFPANGÅTTAHELVETE översvämning i hela stallet! Jävla bajs, hade inte min lilla gosseponke varit med och hjälpt mig så hade jag börjat gråta. Så det tog ju typ 1- 1.5 timmar längre än vad jag tänkt, för.
Översvämning = tömma boxar!
Och inte nog med det, när jag släppt ut hästjävlarna så hade de sönder De Faktos hade, så då vandrade valle in där och tyckte han var ball typ. PISS OCKSÅ! Då kom det lite svordomar ur min söta lilla mun.
Och sen när jag äntligen hämtat mitt nedrans körkort på posten oms hade hunnit öppna vid det laget. Så bilden som jag valt som jag tyckte såg helt okej ut, den var SKIT ful. Kul liksom. Körkortet varar i tio nedrans år!
Potatisnäsa hej liksom, mycket sött :)
Jag hoppas innerligt att imorgon blir bättre, annars börjar jag gråta, faktiskt.

Milstolpe

Idag nådde jag en milstolpe i livet
Jag tog mitt körkort
Jag klarade båda på första försöken och jag är
oerhört stolt över mig själv

Tom

Jag är tom
Fan
Vad gör man när hela ens tillvaro vänds upp och ner?

Fan

Fan
Helvetes
Jävla
Skit
Varför?

UBK

Hade utbildningskontroll idag. För er som inte vet vad det innebär så är det typ en "miniuppkörning" med han som äger körskolan jag kör med. Gick bra, han sa att det nog inte skulle vara några problem med uppkörningen. Lite små fel här och var. Men ingen kör ju perfekt, speciellt inte det första året. Även teorin går bra just nu, i'm på g!

Borde åka till stallet, suck. Orkar ej mina sena vanor jag har fått. Allt blir så jävla mycket enklare när jag får mitt körkort! Vi har ju redan fyra bilar, plus att jag ska få en egen. Så då blir det fem, och vi är bara fyra i familjen. Men mig gör det inget. Men alla kan ju inte ha sån lyx som jag. JAg är faktiskt väldigt lyckligt lottad. Det är jag mycket medveten om och jag uppskattar det verkligen!


Min hund när hon var miniliten! Tror man inte när man ser jättegrisen jag har idag!

slökorv

Det finns ingen slöare eller mysigare än henne. Min lilla gris. Hon kallas grisen bara för att när hon blir exalterad så grymtar hon, typ. Haha, bättre än henne finns inte. Hon är en riktigt mysgris. Hon har legat och snarkat bredvid och ovanpå mig i soffan nu sen klockan tre typ. Så nu tänker jag tvinga min bror att gå ut med henne för nu ska jag snart hem till min älskling!
Så jag tänkte bjuda på lite bilder jag tog på henne i höstas!

blöö

Är så nedrans trött på den jävla körkortsteorin nu! Inte långt kvar nu, hehe ;) Men jag säger inte när! Bara mamma jag har sagt det till, INGEN annan. MEn långt kvar är det inte iaf. Ska bli så skönt att slippa den skiten, bara sitta själv och glassa i min bil. Har hittat en jag vill ha nu som vi ska åka och kolla på. SÅ nice!

Har bara ätit lite parmaskinka, pepparkakor och druckit lite glögg på hela dagen, så nu ska jag fixa något att äta innan jag beger mig hem till min porrgud och nannar där!


Egypten i mars kommer sitta fint! Bli brunnis medans alla andra är bleka och läskliga!

Love

Han är så mumsig!

Hair

JAG GJORDE DET! Hehe
Jag permanentade mig idag! Det blev faktiskt ganska bra. Tänk er typ när man trippeltångar det. Ungefär så är det. Det är inte lockigt, utan mer vågigt. Riktigt najsigt faktiskt. Tänkte ta en bild på det när jag kommer hem så ni kan få se hur snygg jag är! I know you like me! Puss på er

Shakira

Hon kan vara en av de snyggaste kvinnorna som finns. Men visst är hennes hår snyggt här? ÄR så sugen på att permanenta mig!

RSS 2.0