Skelett

Dean and Dan. Dsquared2. Det finns ingen designer som gör så fräcka grejer som dem. Visst det är inte billigt. Men det kostar att ligga på topp. Det är därför det kallas exklusivt! Mitt absoluta favoritmärke. Godisbitar ur vinterkollektionen i form av jeans. JAG HADE VARIT SÅ KEXIG I DESSA JEANSEN!
(Mina favvisar är skeletten, så jävla fräcka!)

B a g a h o l i c

Blir det snyggare än såhär?
Svar: Nej.

Som jag hade dig förut

Sitter och skriver the finishing touch på vårat grupparbete just nu. Till musik av Meliss Horn. Stackars tjej, någon måste ha krossat hennes hjärta så mycket. Innan fann jag tröst i hennes texter. Nu tycker jag mer dom är fina. Eftersom jag inte längre identifierar mig med dem på samma sätt längre.

Gick förövrigt ut för första gången på riktigt efter min 18-årsdag i fredags. Haha, det var kuligt på många sätt! Galet på så många olika sätt. Jag blir så konstig med lite alkohol i kroppen. Haha, saker slinker ur mig som kanske inte  borde, jag gör kanske saker som jag inte borde. Men jag ångrar inget. Ångra aldrig något som fått dig att le!

Nu ska jag skriva klart mitt arbete (vårt) sen ska jag kolla lite bilar. (Födelsedagspresent med andra ord) JAg har snälla föräldrar ;)

18

Idag blir jag myndig!

William Wegman

Ni som har hängt med ett tag vet ju att jag en egen hund. Dessutom av den ovanliga rasen Weimaraner. Det finns en FANTASTISK fotograf som har gjort den här rasen till så känd osm den är idag. (Utan honom hade nog knappt en kotte vetat vad den var.) Jag tänkte bjussa på några av hans FANTASTISKA fotografier. Och ja, jag måste skriva i stora bokstäver så ni verkligen förstår hur skicklig han är!
De som känner till rasen inser också komplexiteten i hans verk. (Dem kan vara lite bångstyriga ibland om man säger så.)




En sann konstnär om jag får säga det själv.

15+1

Du är allt jag någonsin önskat och lite till.
Du är min alldeles egna sagoprins.
Du är min värld.




Geokronologi

Visst låter det skoj? Nej det är det inte. Svårt som attan är det också. Jag fattar nada, jag skriver lite senare när jag vet vad jag ska skriva över huvud taget!

Borden

Så många borden, så lite tid! Har nationella i sv imorgon. Jag tror jag har läst en text i texthäftet och det var nog en dikt tror jag? Bra jobbat elin, det kommer gå bra för dig!

Väntar på att min älskling ska komma hit så jag kan använda honom som ursäkt att inte plugga. Vet ni vad? Kärlek är det bästa som finns. Och till alla er som säger att det inte kommer vara han och jag förevigt "allt har ett slut, ni kommer göra slut, första kärleken håller aldrig livet ut osvosvosv" FUCK YOU!
Bara för att er kärlek inte höll, eller för ni aldrig har upplevt riktigt kärlek så behöver inte min ta slut för det. Är så trött på att folk ska proppa i mitt huvud att det kommer ta slut. NEJ, det kommer det inte. Han är min man, finns ingen som står ut med mig så som han gör. Ibland undrar även jag hur han står ut med mig. Men det är väl bara för jag är så kexig! Hehe, ne. Jag skojar bara, men ni förstår poängen. När ni slutar lägga er i alla andras kärlek så kanske ni hittar en egen. Ge allt en chans, han är det bästa som har hänt mig. Och jag har aldrig gett någon kille en sån chans som med honom. Upp över öronen kär var jag i någon annan. Men bestämde mig för att träffa honom ändå. Och det var det bästa jag någonsin gjort! Kärlek är så vackert, bara man låter den vara det!


Ingen bild gör min man rättvisa, i mina ögon har han allt.

Hästvett

Jag har blivit arg, skrikit, varit en riktig snorunge, ja allmänt otacksam. Men nu när jag har blivit äldre har jag insett hur glad jag verkligen är att mina föräldrar lärde mig de hästvett som de gjorde. Hästmänniskor vet vad uttrycket ponnyridning innebär. Och jag kan tala om för er som inte är det att det förknippas inte med något positivt. Det ser helt enkelt förjävligt ut och borde förbjudas enligt mig.
Tyvärr lär sig vissa ryttare aldrig bättre och "växer aldrig ur" ponnyridningen. Ingen har helt enkelt mage till dom att säga till dom att dom behöver ändra på sitt sätt. Eller misslyckas totalt på storhäst. Och jag kan säga, det är ett touchy ämne för många ryttare. Deras ridsätt. Ponnyridning brukar vara väldigt effektivt, men rent stilmässigt. NOT okey.
Men vi har väl alla rätt till våra åsikter. Jag sitter inte och säger att jag är något proffs eller rider snyggast av alla. Men jag "ponnyrider" definitivt inte! Det skulle min häst aldrig tillåta mig att göra, då hade han protesterat. Ingen vettig häst tillåter det, framför allt inte storhästar. Undantag finns självklart, men det är få. Så alltså, det gäller kortfattat. Dumpa ponnyridningen eller misslyckas. För hästen kommer säga f-you!

Jag vägrar att inse

Har fullt upp just nu! Skola, hästar, min kärlek och framförallt mitt KÖRKORT! Nu är det dryga veckan kvar till jag fyller år, 8 dagar för att vara exakt! Jag tyckte det var nära när det var 6 månader. Nu är det åtta dagar, INSANE!
Åt precis en pistagemacaron, och hur gott var inte det? MUMMS!
Sen blev det ballerina chokladkaka med ett glas mjölk. Jag älskar mjölk, min mamma kallade mig för kalv när jag var liten. Nu har dock mjölkkärleken gått över i PepsiMax kärlek? Hmm, vad gick snett på vägen? Och ja, jag gillar bättre pepsi än cola. VÅGA VÄGRA COCA COLA!

Nöjd med mig själv är jag lite också. Red upp till ridhuset och red ett bra ridpass och sen hämtade mamma mig där. Han var superfin idag! Tävlade ju i lördags och det gick både bra och dåligt. Bara hans andra tävling, hans första gick ju super! Men i lördags var det inte riktigt lika bra, men ändå helt okej!
Haha, och vet ni vad? Med allt prat om mina djur och så. Jag hade ett missat samtal från Moas lekkompis ägare idag. Så smsade jag och frågade vad han ville. Då fick jag svar, utdrag då såklart. "Din mamma hade tappat bort Moa" HAHAHA! Dog så roligt och pinsamt det var. Och ja, min hund rymmer ibland. Hon är lika söt för det!

Kakmonster

ÅÅÅÅÅHHHH! Min mamma känner mig allt för väl! Mamma och pappa har varit i Frankrike sen i torsdags och vet ni vad mamms kom med till mig nu?
MACARONS!
Så jävla gott!!!! Åh gissa om jag ska mummsa!!

Ingen som ni

Rubriken säger allt.

Pinsamt

Plötsligt idag runt lunchtid så ringer min telefon och jag svara glatt som alltid. Det var min körlärare, jag trodde hon skulle ringa och boka om lektionen jag trodde jag hade imorgon (det var onsdag i mitt huvud)

Hon säger: Elin, har du glömt mig?
Jag säger: Nej skämtar du? Vilken dag är det idag? Skulle jag inte köra imorgon? Vad är klockan, vilken tid skulle jag köra?
Hon säger: Nej, jag skämtar inte. Det är torsdag och du skulle köra klockan fem i tolv.
Jag säger: SHIT! Vad är klockan?!
Hon säger: Tolv, ska jag hämta dig?
Jag säger, EH, ja! Men vänta. MAMMA KOMMER DÖDA MIG! MAMAAAAAAAAAAA?!?!

Hehe, det hela slutar med att hon snällt kommer och hämtar mig i viken och jag får betala för en halv lektion ungefär! Haha, jag i ett nötskal antar jag. I mitt huvud var det nämligen onsdag och inte torsdag! Jag visste i det undermedvetna att jag skulle göra något viktigt idag men kunde verkligen inte komma på vad. Och ja, se hur det blev. Lite galet! Men king som jag är så körde jag kingigat som alltid och jag kommer att ha mitt körkort innan året är slut!

Och vet ni vad, det är bara tre veckor kvar till jag fyller år!

Instuderingsfrågor

Asså, jag får damp! Så ska jag vara duktig och göra instuderingsfrågorna på körkortsteorin men nä, tror ni svaren finns i boken då? NEJ!
Asså vafan, ska dom skriva såna kluriga frågor så får dom fan ha svaren någonstans också!

Funderar på om jag skulle gossa med min hund ist, men nä. Hon är inte ens hemma! Jävla pissdag, ont har jagi hela kroppen dessutom. Trillad dessutom av min häst igår, treåring som skickade mig på en resa i våras också. Han som gjorde att jag skadade min rygg. Så har typ ont i hela kroppen, men framförallt rygg och NACKEN. Känns som världens fetaste nackspärr! Vafan ska man på de för? Kanske borde ha en mindre farlig hobby, typ frimärken kanske?

Juicy couture

Gick in på deras hemsida och plockade ut mina favoriter!
Så här har ni några av måååånga godsaker de hade! Enjoy!





RSS 2.0