Skitdag

Idag har varit en riktigt jävla pissdag. Dagen började med att jag fick min första p-bot. Jag som då har sagt att jag inte skulle få någon under min prövotid. Jävla skit. 700 svenska riksdaler gick den på, vilket innebär att mer än halva studiebidraget rycker. Jag kommer ha kul denna månaden, japp! NOT! Ja, så blev jag piss arg. Förstörde typ min dag. Men jag var glad ett tag för mamma hade bokat biljetter till Cesar Millan. Hundgurun för er som vet. Men nej, då är det under den jävla piss helvets skit costa resan! Det var typ femte gången jag började gråta idag! Sen har moa knockat mig hur många gånger som helst idag. Plus att jag har fått en finne. Plus att jag är allmänt ful skabbig och äcklig just nu. Jag mår bra, japp! Fan, veckan kunde ju inte börjat bättre!

Cutepie

Bitterfitta

Idag är jag en riktig bitterfitta. Så jävla arg. Började dagen ( och veckan för den delen) på det sämtsa jävla sättet. FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!

Barnvakt

Vet ni vad? Jag är super äckelmagad. Och att då byta en bajsblöja är ju inte helt enkelt! Jag höll på att kräkas.... Så jävla äckligt. Denna dagen har typ varit puss. Fick gå upp tidigt imorse för att jobba i mammas butik. Sen hann jag knappt hem förän jag ska hit och passa mina kusiner. Jag hinner inte vad här i fem min förän oliver spräcker sin läpp. Kul, jävligt roligt! Sen spillde jag och sen barnen. Och sen bajsblöjan. Sen ska vi sova är också, är redan trött på dom. Hur ska detta gå?

Alla ska va me!

Dagens i-landsproblem är, dundundun;
Pipandet i öronen efter en riktigt askals utgång när man ska sova.
Stööööööööörigt!!!!

Let's go awesooooome


Home sweet home

Äntligen hemma efter awesome dagar i Branäs. Dock är jag halvt sönderslagen av den nedrans bärdan så jag gick över till skidor. Sista dagen var det 23 minusgrader. Jag höll  på att förfrysa, jag förstår inte hur dom i norrland klarar av att leva så?

Jag borde göra...

Jag borde göra en massa saker. Jag borde börja plugga. Jag borde hoppa in i en dusch. Jag borde lägga in ved i kaminen. Jag borde ringa älskling. Jag borde kolla startlistorna till helgen. Men just nu sitter jag väldigt bra i soffan där jag sitter.
Igår curlade vi ju som sagt på idrotten, first time for me. SJUKT svårt. Haha, trillade gjorde jag också. Vips, så satt elin på rumpan. Idag spelade vi hockey. Jag gjorde mål, WOHO! Ja, det väcker en del minnen...
På söndag morgon åker jag till branäs med min idrottsgrupp och den andra gruppen. (Älskar idrott C). Och är borta till torsdag. Och eftersom jag har tröttnat på skidor, och jag tycker det är mycket ballare med snowboard. Så ska jag åka bräda! Haha, jag kommer ju slå ihjäl mig! Se upp i backen, här kommer jag!

Otrohet

Ja, känsligt ämne för många. Även för mig. Jag har nolltolerans mot det. Aldrig är det tillåtet, under inga omständigheter. Gränsen för vad som är okej är ju självklart olika från person till person. Min gräns går vid puss på kinden. Det tycker jag är okej. Jag menar, det är så många hälsar. Men längre än så tycker jag inte det är okej. Jag har varit med om otrohet, och så dåligt jag mådde. Där efter har jag haft svårt att lita på killar. Det brukar vara så, att råkar man ut för det en gång, sitter det alltid kvar. Otrohet borde vara straffbart. Man vet mycket väl vad man ger sig in på när man går in i ett förhållande.
Sen om man vet att den man just tänker göra något med har flickvän, (jag antar att de flesta som läser är tjejer) så tjejer, tänk efter en extra gång. Jag menar, hur kul är det att vara den tjejen som förstör förhållanden. Själv har jag velat slå sönder och samman den tjejen jag vet om som nästan förstörde mitt förhållande. Men jag har lyckligtvis mer hyffs än så.
Sen att folk som varit otrogna hur många gånger som helst med flera och mot flera helt plötsligt tycker att hela jorden går under när någon gjort samma sak mot dem. Klart, det är inte kul att det händer någon. Men samtidigt, då kanske de förstår vad för smärta de har orsakat andra. JAg hade nog haft svårt att gå in i ett förhållande där jag vet att den adnra har varit otrogen innan. Kunde han mot henne, varför skulle hanitne kunna göra det mot mig då? Som sagt, känsligt ämne. Tänk efter en extra gång. Det kan förstöra så fruktansvärt mycket.

Sexi mooommms

Igår curlade  vi på idrotten. Och vet ni vad? Såhär porrig var moi. Och vet ni vad? Jag var sämst, för vet ni vad? Det var så jävla pisssvårt!

Drömmarnas land

Ja, jag har inget liv ju, så jag gör faktiskt inget ikväll. Så jag sitter och kollar hästnet. Fan asså, hade jag haft pengar så hade jag varit jätteduktig på ridning! Buh, älskar hästsporten. Det jag hatar med den är att den är pengakontrollerad. Har man pengar, så kan man lyckas inom ridsporten. Har man inte pengar, jag ska inte säga att det inte går. Men det är jävligt svårt. Så finns det många som har talang, men inga pengar. Som aldrig slår igenom för dom inte har råd. Och så finns de dem som glider på en räkmacka upp i toppen. Ett praktexempel på räkmacka är Prins Abdulla från något sånt oljeshejkland. Han har tagit sig upp i världstoppen på pengar.
Arg blir jag. Sitter och sliter dag in och dag ut, men vad fan får jag för det? Förhoppningsvis en nolla i en meter. KUL! Nej nu ska jag inte vara sån, jagh ar lärt mig att rida iaf. Mer än vad många kan säga. Säger inte att jag är världsbäst, verkligen inte. De finns dem som är betydligt bättre än vad jag är. Jag har inga speciella tävlingsmeriter. Men jag har kämpat mig upp från gruden och lärt mig att rida på riktigt. Dessutom är det roligare med unghästar! Men självklart hade jag ju inte tackat nej till en Färdig 1.40 häst med bra scoop och gång. Men let's face it. Dem pengarna har inte jag!..

P-lisa

Just nu slår mitt hjärta 1000 gånger per sekund. Kunder i butiken och jag behöver lägga på bilen! Jag vill inte ha böter!!!! Kan dom inte bara gå?!

Träna!

Nu ska jag äntligen träna för min tränare för första gången på flera veckor. Ska bli så jävla skönt. Komma igång ordentligt och sen är det tävling den 22. Detta året kommer att bli ett hästår, japp!

Sista dagen

Ja, nu är det sista dagen på lovet. Det har varit en piss jävlig början på året för min del. Men då kan det ju bara bli bättre ju! Men vet ni vad? Ibland känner jag mig typ ond.
Om någon trillar eller slår sig, då skrattar jag. Men vafan, vem gör inte det liksom? Skadeglädje är den enda sanna glädjen! Men det är det nog inte bara jag som gör, hoppas jag iaf (?!) Men i vilket fall som helst, jag lider typ av sjuka fördomar. Som typ vissa personer som jag inte känner, men ändå vet vem det är liksom. Jag har de sjukaste fördomarna. Typ, desperat, korkad, bitch, tråkiga och mycket elakare saker än så. Men även om jag har det, (vilket alla har även om de inte erkänner det, fuckers....) så är jag alltid väldigt noga med att låta folk ändra bilden ajg har av dem! Åh, dutti elin! Och vet ni vad? Man FÅR berömma sig själv utan att vara ego. Så de så! Självkänsla behöver vi alla!

Nu ska jag tvinga någon att åka och handla med mig så jag kan BAKA MUFFINS!!!!
Hihi, kolla vilken liten elin! Det var typ i nian, då var det jag hjärta mina pushup bhar och mitt löshår! Goa gamla tider, så mycket skit jag hade för mig! Men det blev ju ganska bra ändå. :)

tvånollettnoll

Ja, jag tänkte visa er delar av mitt 2010 i form av en bildbomb!!
(ej i kronologisk ordning, hehe)


Midsommar, en klassiker som började med lunch med tjejerna och min älskling!


Jag började på sista året med den bästa klassen ever!


Vi var på äcklig överlevnadskurs, som jag dessutom åkte hem ifrån. Mitt immunförsvar var just då min bäst vän <3


Jag och min man var i turkey och åt döner (typ kebab) och trodde vi skulle dö på transfern dit!


Och samtidigt var ju min små gullisar på samma ställe som vi var! SCORE!


Jag umgicks även med mina andra puddisar


Vi var hemma hos niclas för andra sommaren i rad och poolade oss!


Vi hade såpabandy-turnering! Den dagen träffade jag även mr.x. dundunduuuuuun! hehe


Vi var i ystad på läger, lätt the chilligaste lägret EVER!! Hehe, sos ftw! Men så här mycket tycker jag om någon i min klass just då, i'm utvecklingsstörd and i gillar det!


Men så här mycker gillar jag alla andra gollisar i min klass! Sötegöte


Jag firade valborg, och dagen i ära körde jag i klackar och inte helt vid mina sinnes fulla bruk! oppsi


Vi var på maskeradfest, och jag var en blondare porrigare version av kim possible!


Jag spenderade faktiskt hela året ihop med min älskling! Det första utav många.


Vi käkade första gången ute på haket för att fira niclas idolvistelse!


Den första sos-festen ägde rum! Det gick inte så bra för fröken elins del, hehe!


Jag fick min nya prins, min framtid! Vi nollade även vår första tävling!

Mandelskit

Snart tar jag en kniv och skär av mina jävla mandlar.
JAG HATAR HALSFLUSS!!!!!!

Died of boredom

Jag avskyr att vara sjuk. Finns fan inget att göra. Plus att nu när jag går på penicillin och jag är bjuden på två födelsedagar imorgon. Så är det sådär kul! Fan då, tror jag äter middag och sen skiter jag i utgång. Inte så kul att gå ut om man mår piss. Och vet ni vad jag är? SJUKT sugen på donken! Sån el maco med kryddpommes som går på deras reklam nu. Ååååh, fy fan vad gott! Ska dock försöka rida idag igen, det är typ det som får mig att kämpa igenom allt. Ridning är min drog, det finns inget bättre. Dessutom känns det ännu bättre när småtjejerna mockar hela stallet. Ibland älskar jag dem lika mycket som jag inte tycker om dem! Hehe, hatkärlek typ.

Grymma

Sitter och kollar på femman just nu. Ett program som heter föräldrafritt. Fy fan vad barn kan vara grymma och elaka. Jag mår typ dåligt när jag ser hur elaka de är mot varandra. Usch, jag får en klump i magen. Vilken tur att man har mognat och vuxit upp. Gud, ni anar inte. De är så elaka mot varandra! Det värsta jag vet är när folk är elaka mot varandra, att mobba borde vara straffbart. De som mobbar borde bli mobbade själva så de känner hur de känns. Det är bland det värsta jag vet och jag har absolut NOLL tolerans mot sånt.

Ne nu ska jag spela lite Wii, tror det blir en runda bowling faktiskt!

Halsfluss

Ja, som ni kanske förstår så har jag halsfluss. Hög feber, feta mandlar och ja, allt de där som tillhör. Skitkul ju, sämsta jävla pissåret ever. Hoppas iaf på att pappsen har kommit ihåg att ta med Super Mario till Wii från jobbet. Är desperat efter något att göra eftersom jag legat sjuk i fyra dagar nu redan! HATAR DET!
Träningsverk har jag också... Eftersom jag är jag så har jag ju ridit fast än jag har varit sjuk. Så jag har träningsverk utöver min halsfluss, det sitter så jävla fint om ni vill veta! Och om ni vill veta en sak till så går det inget bra på tv klockan 5 på morgonen. Eftersom jag hade en jobbig natt och feberfrossa, svettningar, halsont och illamående så bestämde jag mig för att kolla tv. Grattis Elin, för det fanns ju så mycket roligt då!

Dött

Ja, jag har typ dött. Sämsta jävla början på året som finns. Det nya pret har bara varat i tre dagar och gissa vad jag är? Jo det ska jag tala om, SJUK! Jävla piss asså! Förlåt, men jag blir så arg. Det är så typiskt mig att börja det nya året så jävla bra. Feber, ont i halsen, snuva och allmän sjukkänsla!
Så nu är jag lissen i ögat. Hatar att vara sjuk, mitt jävla immunförsvar är sämst.

RSS 2.0