This is it

Just nu går Michael Jackson This is it på tv 3. Helt amazing. King of the kings. A true legend. Det blir helt enkelt inte bättre än så!
Tror jag behöver börja göra såna kissieredigeringar. Mina lår går ju ihop! OMG :O

Jag måste rota i väskan efter mod

Inser hur hemsk tanken är när folk växer ifrån varandra och förändras på olika sätt. Folk är inte längre som man kommer ihåg dem. Någon helt annan som man faktiskt inte känner. Man saknar den man kände innan, innan dem blev förändrade och inser att den personen kommer nog förmodligen aldrig tillbaka. Självklart förändras vi alla, det måste man. Det är bara ett sorgligt ögonblick när man inser att man inte har något gemensamt längre.

Satan i gatan

Nu får jag snart panik. Håller på att dö av uttråkning. Vet inte vad jag ska göööööra. Hästen är halt, min andra halva är bortrest, många vänner är bortresta. De andra har annat skit för sig. Så vafaaaaan. Får dampelidamp.
Vet ni vad? Snart har jag lyssnat sönder Satan i gatan. Då blir det jobbigt, för då har jag ingen musik att lyssna på juuuu. JAG FÅR PANIIIIK!

Visst du kan skratta och låtsas som ingenting

Idag är ingen bra dag. (Nej jag är inte bakis) Det är bara ingen bra dag. Är på dåligt humör och inget går som jag vill just nu. Är riktigt sne idag. Tur vi får lite besök här hemma så jag har annat att tänka på iaf. Just nu dränker jag mitt humör i den bästa plattan just nu, Veronica Maggios nya. Riktig hjärtekrossplatta men i love it. Påminner om gamla tider. Nu har nog finbesöket kommit, så då får jag nog gå ner och sluta sura.

Trevlig midsommar!

Hälsar jag, som saknar min man väldigt mycket eftersom han övergav mig för att åka till öland. Lissen tjaj...
Förra midsommar spenderade vi tsm, nu är vi långt ifrån varandra. Jag avskyr det, men dom säger ju att lite avstånd inte skadar då och då. Fast jag vill ju inte vara utan honom :(

Midsummer

Wiho, idag är det midsommar. Egentligen väldigt överkskattat men så är väl alla högtider! Nästan iaf. Nu ska jag och min älskade lilla vovvse kila iväg till stallet och göra klart det. Sen ska jag baka kladdekaka, det blir mitt bidrag till bordet idag. Kvällen ska firas med mina underbara snuttetjajor från min klass. Sen kommer väl lite annat folk också antar jag.


Att säga hejdå

När någon lämnar oss är det aldrig lätt. Vare sig det är ett par dagar, eller om det är för alltid. Vare sig om det är en människa eller ett djur. Död är något som är svårt att förstå och det är väldigt permanent. Här om natten var det Willes tur att lämna oss, och ett ett öga var torrt. Vi saknar den store luffsen, mer än vad vi alla någonsin kunnat ana...

För du har varit min

Är så taggad på det mesta nu, skolan är en börda som lyfts av mina axlar. Känner mig så fri på ett sätt. Dock är jag väldigt förvirrad om vad jag ska göra nu. Men ska njuta av sommaren, med underbart sällskap. Kan det bli bättre?
Svar: Nej.
Och vem hade den ballaste skjutsen ever hem från stan?
Svar: JAAAAAAG!

Bästa dagen någonsin

Fredagen den 10 juni 2011 var den bästa dagen jag någonsin har varit med om! Jag hade kunnat göra det om och om igen!
Tänkte ge några smakbitar från min underbara dag!



Zyx Citron

Hon med det bästa imunförsvaret någonsin. Hon som också borde kallas Stålkvinnan för hon aldrig blir sjuk! Mh, önska kan man ju. När någon nyser blir jag ju sjuk ungefär! Halsen är värst denna gången så det blir en massa halstabletter och så nu. Tagga inför fredag juuu! Massa att fixa och dona idag och nu har jag redan suttit här för länge!
Och vet ni vad? Jag sakna costa, det var så insane galet bra!

Det ekar över hela staden

Tisdag idag, vilket innebär tre dagar kvar. Hur insane är inte det? MEGA!
Tror jag ska på det ikväll igen, var lite mesig igår och drog hem tidigt. Så ikväll blir det nog lite mer! hehe
Dock känner jag mig lite krasslig, halsen och näsan är sådär. Men inget som hindrar!  Nu borde jag städa färdigt mitt rum och försöka komma ihåg vart jag har lagt min studentmössa? Haha!
Och bara för jag saknar mina älsklingarpluttar (93:or sug på den!) haha, så får ni en bild på de bästa rumskompisarna och klassbuddiesarna man kan ha!

Hard working girl

Hejsan hoppsan! Hur underbart är det inte att bo i Skåne, framförallt i Helsingborg eller ja utanför iaf. När det är sommar är det här det bästa som finns. Just nu ligger jag i en solstol med en sån sprayflaska med vatten i för annars blir jag en kokt grönsak. Och hur duktig var jag inte som jobbade mellan halv ett och sju imorse? MEGA! Och att jag ska jobba mellan halv ett och fem inatt. Så jävöa flitig, men ni vet vad dem säger. Cash is king!
RSS 2.0