And the award for the best liar goes to you!

Ikväll vankas det myskväll med världens gossigaste par! Jag har på mig min myströja från hollister (som jag fick av pappsen, mainstream fuck that) men under den har jag min egoboost t-shirt. För att citera den smaraste tröjan jag någonsin ägt:

Oct. 27 2005
 
You told me you loved me, told me that all you needed was me
What changed?
Why won't you answer my calls?
Have you met someone else?
I swear to God, if I find you with another girl I will #°%&/% smack you!
Don't think I'll be here waiting...
You had your chance
You are dead to me now
I have bunt all the photos of you
sold all your stuff
Good luck in life
I'm fabolous
See you never again....
xxx

Story of my life right now

Some days I just feel like shit

Fuck karma

You don't always get to be with the one who makes your heart beat or your knees weak..
Fuck this shit, jag gräver ner mig i ett hål.

Cozy

Haft en riktigt gossekväll med mina underbara fina vänner. Tänker många gånger va jag hade gjort utan dem? Det är fan inte mycket.. Aja, skönt att lägga tid på människor son förtjänar det och eftersom jag strävar efter att bättra på min karma lite så försöker jag även vara generös mot dem jag inte känner så bra. Det ger dock inte så bra resultat, dok hoppas jag på karman ändå eftersom jag faktiskt försöker, duktig tjej liksom!

Hurry up slacker!

Asså så jävla lycklig tjej! Officiellt 50% arbetstjej nu. Kan leva med detta asså, älskar när man bara är sådär lycklig!!

Bitch please

Betyder man så lite att man inte ens svarar så har man kommit långt ifrån den jag trodde du var, och då är du faktiskt inte värd min tid. Synd när jag vet du är bättre än så..
Ungefär såhär känner jag för folk som förändras bara för att andra ber om det!

Fitspo

Ja jag har ju äntligen bestämt mig för att VERKLIGEN börja träna. Inte bara sådär som man säger att man måste, utan jag ska. Och just nu känner jag ungefär såhär.....


December

Sitter på jobb och fördriver min rast. Eftersom jag ska jobba hyffsat mycket i december så år det ju bara att vänja sig! Hann dock hoppträna den lille grå innan jobb idag. Hur mycket kan man älska sina djur? Massor!!
Va och hälsa på Conny-luring igår också, lillkillen växer så det knakar och blir bara finare och finare hela tiden! Två fina hästar nu och två framtidshopp, det blir nästan inte bättre än såhär!

Julen är här!

Äntligen känns det som vinter och jul och inte bara skithöst. Har haft såna julkänslor hela dagen. Kan vara så när man vaknar upp bredvid världens bästa man. Sen kör hem och rider en häst i ridhuset och pulsar snö med den andra. Åh, hade velat säga att allt är super men fullt så kul har vi inte. Men det mesta flyter på och jag är faktiskt ganska nöjd med tillvaron!

RSS 2.0