Hard work

Usch, sitter på jobb och har rast. Tryckte i min en wrap lite pommes med dip och ananas och läsk på det. Jag kände att jag behöver bli lite tjock! Trött på detta. Vill vinna på lotto!

Såhär på kvällskvisten

Nothing I do is ever good enough

Ja, inte mycket går riktigt som det ska nu. Detta är en mardrömsvecka, så det är väl tur att jag ska jobba tisdag till söndag. Grädde på mosen, tjongade i min lilltå inte bara en, utan två (!) gånger igår. Igår tyckte alla jag klagade som inte kunde varken gå eller rida ordentligt. Idag skimrar den vackert i olika lila/blå nyanser!
 
And that's all I got to say, I love you is that okey?
 
 
 

Mitt hjärta blöder

Sleepyhead

Usch vad jobbigt det är när man börjar vända på dygnet.. Aja, gårdagen var supertrevlig! Ända tills vi drog ner till stan. Fy fan, vilka hålor kryper folk upp ur? Aja. Helt enkelt kan vi konstatera att festivalen var roligare förr ( läs, när man var 15)

Summer loving

Fullspäckad kväll med kalas för mormor, inflyttnignsfest för bästa vän och sen utgång på det!

Äntligen

Nu är dem här, hos mig. Mina fina, min framtid. Lycklig tjej!

Sommaren är kort

Äntligen har sommaren kommit till Skåne! Just nu ligger jag i en solstol och försöker få lite färg på min äckligt bleka kropp! Och vet nu vad? Imorgon kommer mina stjärnor!! Även om mkt annat inte går som det ska så har jag nu en fulltids sysselsättning med dem! Glad tjej!

So true

Verden

Åh, nu är jag heeeelt slut.. Har provat åtta hästar idag. Gick både bra och dåligt! Så vi får se hur det går imorgon.. Nu är det dags att nanna, nattinatti

Germany

Imorgon bär det av mot en helg i Tyskland. Ska bli skönt att komma ifrån allt här hemma.. Så imorgon kör vi ner för tre dagar fyllda med hästar! Finns dock saker här hemma jag kommer sakna...

Don't wake me up

Var precis inne hos mina kusiner (den bor på gården där vi har hästarna) och den hade en ny sån iPhone högtalardock eller vad det nu heter (?) från Harman och Kardon som var så jäkla bra. Måste införskaffas!!

Ohoh, I want some more

Ni vet sådär, när inget egentligen går som det ska. Men det gör inget, för allt löser sig ändå? Så är det nu! 
Just nu sitter jag i min ensamhet och målar mina naglar. Ni vet när man målat med sin bästa hand först, och samlar mod till att måla med fel hand? Där är jag nu.. Och vet ni vad? Även om allt inte kommer gå som jag vill, så kommer det att lösa sig. Helt övertygad! Karma is only a bitch if you are!
 

Mina stjärnor

Idag har jag varit och hälsat på mina älskade fina småttingar. Fy fan, om man får skryta. Jag har så fruktansvärt fina hästar!

We said forever

Känner att allt blir ganska deprimerande här just nu. Men jag har svårt att låtsas.. Känner mig som hamstern på bilden jag la upp igår. Fast! På ett ställe där jag INTE trodde jag skulle fastna. Vad gör man? Hur gör man? Hur går man vidare? Inget hjälper...
 

Ibland blir inget som man har tänkt sig

Just nu går INGET som det ska. Åt helvete med skiten...

I feel stuck

Just nu känner jag mig ungefär såhär...

Gips

Mitt älskade men ganska (just då iaf) korkade hjärta bröt sin hand i lördagsnatt! Nu går han runt med gips, tur han är så söt!

Äntligen sommar

Sommaren har äntligen kommit hit, jo självklart ligger jag inne med feber! Antar att det är nu jag borde säga FML.....

Miss USA

Hur glad blir man inte när man får skriva med sin fina saknade vän som är på andra sidan jorden? MEGA!!!
Idag fyller hon hela 19, den lilla fisen.



RSS 2.0