If the lord asked me what I did with my life

I would say, I spent it with you. 
 

Newnewnew

Ja, den som läser nu märker att det ändras lite. Det behöver det ibland. Ska finslipas nu under kvällen eftersom jag inte har något liv en fredagkväll.

Pollisar

Har varit och hälsat på mina fina pollar idag. Och vet ni vad? Jag har tre av de finaste hästarna någonsin. Är så kär! Jag hade aldrig kunnat ge upp ridningen!
Bara för detta får ni en bild på när Connybuse var ungefär 4 månader gammal! Nu är han ett år.

Underwater

Detta är nog några av de roligaste bilderna jag sett på riktigt länge..

We can be extraordinary

Jag älskar min man väldigt mycket, men... Jag kommer alltid vara smått förälskad i Derek!

Näsan full av müsli

Min fina prins

Kan fortfarande inte riktigt förstå att du inte finns kvar hos oss längre. Från att vara i extas i två dagar och tro att jag äntligen ska få träffa dig igen till att få chocken. Jag vet fortfarande inte hur jag ska hantera det. Du var min bästa vän, och jag fick inte ens säga hejdå.. Min fina prins, tårarna bara rinner.

Min prins

Hur säger man tack? Tack för allt du lärt mig, för allt ditt stöd, för allt du gjort för mig, till någon som inte finns längre? Men i alla fall. Tack min bästa vän, tack för allt. Även om man i stunder som dessa undrar varför man håller på med detta så kommer jag aldrig ångra det. Världens finaste prins, tack för allt. Jag vet att du har det bra i himlens gröna hagar.
Tack för att du var min bästa vän.
RSS 2.0