Instanerd

Känner sådär spontant att det inte blir så mycket bloggande nu när jag blivit en instagram nörd! Om någon känner för att kolla så går det aldeless utmärkt. ( jag är inte en av dem störiga som har dold profil).
Så alltså, @ instagram så hittar ni moi på; Elinemmy
Fyndigt va?

Loosejump

Vi löshoppade ju båda kamelerna här om dagen. den svarte har nog aldrig gjort det innan och han skötte sig super. Pelle har aldrig löshoppat så bra som han gjorde då. Världens finaste pollar!

Loose

Igår stod löshoppning på schemat av både min prins och den svarte. Dom skötte sig super båda två och tänkte ge ett smakprov från de jag filmade med telefonen. (hade även systemkameran)

Långhelg hurra

Ja, ingen har väl missat att det är långhelg. Självklart är jag ju inte ledig för varför skulle jag vara det? Suck.....
Kvällen i all ära ska jag spendera med världens bästa man! Är så glad att jag har honom dagar som dessa när jag är lite nere.. Dumma jobb, ska man inte tycka det är kul att gå till jobb? Sånt här sugen musten ur en.. :(
Men nu släpper vi det, har redan varit i stallet så har haft hela dagen ledig. SUPERSKÖNT! Om det är fint väder imorgon så blir det nog Pay and Ride med världens finaste älg. Så håller tummarna för det!

Whistle baby

Just nu är jag egentligen verkligen jätte arg. just nu kan mitt jobb ta sig, schemat är superdåligt och jag är så trött på det. Ingen som kan trolla fram ett jobb till mig? Hade varit väldigt tacksam då.
Så nu ska det filas på CV och sen ska crossen användas!

Såhär i studentens dagar så drömmer jag mig bort! De bästa tiderna någonsin var för ganska exakt ett år sedan..

My dearest

Ibland, eller många gånger. Undrar jag vad jag har gjort så rätt eftersom jag har den bästa mannen man bara kan tänka sig! Och han är bara min. Bättre än så blir det inte, punkt.

Mine and only mine

Jag har världens finaste häst.

Dinner with my man

My moose

Världens finaste älg.

Ambitious

Tjollahoppsan! Nu har vi blivit familjen träning eftersom vi köpte en crosstrainer igår! Den har jag invigt idag och den ska (försöka) användas varje dag! Duktig tjej.

Sommarvärmen

Vilken dag! Känns som sommar, vilket betyder att jag har legat i en solstol idag. Har inte varit brun sen januari när jag och min man var i Egypten!
Solen ska hälsa på imorgon igen, så då gäller det att pressa igen innan den försvinner..

Nike

Med nya träningskläder ska det fan börjas ta på allvar! Snart kommer det finnas en ny mer vältränad Elin med smokin body! Skål på det

RSS 2.0