Breakeven

riktig
jävla
skit
dag
 

Bästa natten på länge

Sovit underbart med ännu mer underbart sällskap. like we're meeting for the first time

Best motivation ever

Satte igång VS fashionshow och ställe mig på crossen. Bästa motivationen någonsin! Ska ta tag i min träning igen och försöka crossa minst varannan dag. Ska bli fit igen, heja mig!

Byebye

Nu har broder min åkt till Australien för att vara borta i nio månader.. Tänker frossa i lite B&J som världens bästa bror köpte för att jag skulle få nu när han åkte.

That's SO me

För att lätta på mitt lite nedstämda humör tänker jag dela med mig av en av mina absolut bästa skrattmediciner. Den heter http://lolthatsme.tumblr.comTack för mig, idag orkar jag inte mer.
 

Fix your own mistakes

Usch vad jag känner mig handikappad utan min bil. Skulle klippt häst åt min lilla träningstjej men icke. Har ingen biljävel.... Helgen var med blandade känslor. En myskväll och en sjuk utekväll. Ska pausa med utgång nu ett tag framöver, iaf gå ut nyktert. Låter som en bra plan enda till man sitter på förfesten...

Den lilla grå

Nu ska jag och mammsen köra till ridhuset med Calle för första gången! Ska bli spännande att se hur han sköter sig.. Fin är han i sitt nya täcke iaf!

Hard work....

Kan ha jobbat något utav det lugnaste passet någonsin. Enda sega med det är att tiden går sjukt långsamt då.. Pricken över iet var ju dock att jag fick en allergisk reaktion i hela ansiktet en halvtimme innan jag skulle köra till jobb och såg ut som hej kom och hjälp mig! Hårt liv har jag...

Today is just an awesome day!

Idag har varit en bra dag. En dag av massor med bra saker. Ibland behöver man dagar som denna för att kämpa vidare! En lite ofräsch Elin hade sin oerhört gosiga (och snygga) A&F tröja på sig idag, nöjd tjej!
Nu tänker jag somna med ett leende på läpparna med resten av svenska folket efter en otrolig fotbollskväll! Puss och natti..

How much longer can I fight

Reliationships are worth fighting for, but you can't be the only one fighting. At times people need to fight for you, and if they don't, you must move on. And realise what you gave them was more than they were willing to give you. But always fight, until you can't anymore. 
 

Not my thing

Usch, att åka buss är inte min grej! Varje gång jag åker blir jag påmind om varför jag inte gör det längre och uppskattar både körkort och bil lika mycket! Bilen har strejkat så därför fick det bli buss eftersom alla andra bilar var upptagna.. Just nu (bokstavligen) vinglar han fram och tillbaka över vägbanan och jag fick mig en avhyvling för jag inte hade en plastficka till mitt busskort! Aja, snart hemma i lilla viken iaf.

Work..

Sitter i telefonkö, kul! Ikväll blir det jobb, inte roligt men måste ju leva.. Nytt jobb, jatack!
Nu blir det stallet och longera Lillen innan hovslagaren kommer.

All alone

Usch, hatar när varken mamma eller pappa är hemma.. Ja min bror är ju hemma men han räknas inte. Tur jag har världens bästa vaktvovve i sängen!
Vill ni veta en sak? Det enda positiva med att spilla parfym och förstöra sin nya väska och parfym är att det doftar fantastisk varje gång man ska ha något i den!

Mamas girl

En regnig dag som denna strejkar vi och gosar ner oss i sängen! Finns ingen mysigare..

Economyclass

Sitter på världens minsta flygplats och väntar på att boarda. Vi flög ju business hit men ska flyga economy hem, suck.. (Får väl trösta mig med att det är rtt privatplan för RD gäster) Nio timmar av trångt och obekvämt! Idag flyger vi till London för att imorgon flyga de sista två timmarna hem, vill bara hem nu! Haft en fantastisk resa, Ryder Cup (som vanns av Europa!) var ett grymt event!

RSS 2.0