Sep. 30, 2012

Lördag natt hemma, alla är ute och festar.. Idag blev det ingen golf eftersom Peter inte har spelat alls idag! Så jag och mamma har gått på en av USAs största malls. Kommer vara en riktigt fattiglapp när jag kommer hem. Men jag shoppar hellre här än hemma där alla har likadant. Idag blev en matchande MK väska till skorna, ett par converse till, skinnjacka från Guess, tröja på A&F och ännu mer haha! Pricken över i:et var dock var jag och mamma käkade lunch idag. Big Bang Thoery nörden inom mig skrek när jag såg "Cheesecake Factory". Världens godaste sallad och med över 30 (!) olika cheesecakes att välja mellan till dessert så är jag mäkta nöjd med min dag.
Imorgon är det final i golfen så då är det banan som gäller hela dagen. Go Europe!

If there is one thing I'm good at

It's shopping

Awesome city

Chicago är FANTASTISKT!! Helt underbar stad med så mycket att göra och se. Ett par äckligt snygga MK orangea kilklackar och massa underkläder från VS rikare! (Läs fattigare) Hade inte min väldigt otålige far varit med hade jag och mamms fortfarande gått och strosat runder i butiker!
Imorgon bär det ut mot golfbanan och första tävlingsdagen, ska bli sjukt kul faktiskt. Är inte alls golfmänniska egentligen men detta är ju inte en vanlig golftävling så det ska bli superkul! (allt blir roligare när man får goodiebags och vip)

Downtown

Igår var det stor galamiddag för familjerna. Kvällen spenderades då i min balklänning (!), trodde aldrig jag skulle få användning för den igen.. Sen se det konsert där Justin Timberlake (!!!) var konferencier, lite show och sen spelarpresentationen! Idag kollar vi inte på golfen för det är fortfarande träningsdag så vi åker ner till downtown Chicago och ska shoppa.

Chicago

Klockan är nu tio över nio på morgonen och vi stissar runder för att allt ska ner i väskorna för idag bär det vidare mot Chicago! Pappas bror ska spela en jättestor golftävling som vi ska med och kolla på och självklart tonvis med shopping. Funderar varje dag här på vad gör kvar i fjuttiga Helsingborg!
Bjuder på min utsikt från mitt rum här på Lake Nona Countryclub

Hard life

Just nu är livet extra hårt! Ligger vid poolen och gottar oss hos pappas bror. Allt är bättre här, vill inte hem! Innan dess har vi varit på ett stort shoppingmall. Dock visste dem inne på VS bättre än jag, dumhuven finns det också gott om! Men i det stora hela, vill stanna i Florida..

Florida

Dag nummer två nu. Klockan är kvart i nio på morgonen och idag fyller mina fina pappa hela 50 år. Mulet väder (dock 30 grader) så bestämmer födelsegrisen vad vi ska göra idag!

Country of My dreams

Äntligen framme på rätt ställe. Resan började bra med uppgradering till business clas dock missade vi plan nummer två. Bo en natt på Hilton och sen flyga vidare till Orlando och nu är vi framme vid Lake Nona! Vill aldrig hem, vill bli rik och aldrig någonsin leva i annat än lyx igen!

Just wanted to tell you that

Miss America

Haha, jag har nog utan tvekan världens bästa mamms. Vi åker ju till USA imorgon så satt jag och mammsen på VS hemsida och rekade lite vad vi tänkte shoppa. Så sitter vi och kollar på diverse bhar så ser vi många som vi gillar så ser vi en som vi båda hade velat ha i en jätefin färg. Då kläcker hon ur sig "ne, du får inte köpa samma som jag, iaf inte i samma färg". Haha, ja vad säger man. Alla pengar kommer försvinna men det är så värt! 
 
Sitter och skypar med finekompisen som är i staterna nu. Dock för långt ifrån för att säga hej :(

Able again

Äntligen fått tillbaka min phone igen! Så handikappad man känner sig utan.. Idag ska vi spela laserdome och äta på haket med världens bästa kollegor.

Don't you worry child

ÄNTLIGEN!! Äntligen har de släppt deras senaste singel på spotify. Kan jag bli mer taggad på november nu? NEJ!! Världens bästa födelsedag med världens bästa vän och världens bästa mammor i Stockholm. Swedish fucking House Mafia!

Inte super taggad på att jobba 9 timmar imorgon men jag får se fram emot kvällen som kommer bestå av en fet utgång. Att gå och festa nu när man är singel är så jävla roligt! Utan att feltolka folks. Sometimes you just gotta love what life hands you!
 

Ledsen tjej

Ikväll blir bara en myskväll eftersom jag börjar jobba klokan åtta imorgon och jag har börjat vända på dygnet igen, suck.... Så kvällen ska bara spenderas hemma med min fis som tycker extremt synd om sig själv. Hon hatar sin tratt, men så är det när man har blivit opererad. Världens gossigaste!
 
 
 

Forever alone

Just nu känns allt lite extra tungt. I princip alla mina vänner har flyttat. Bara några få kvar som bor kvar hemma och känns som att alla är på väg någonstans. Idag åker världens bästaste vän till norge igen. Även om det bara är två månader så känns det som en evighet!
Vad hade jag varit denna jobbiga tid som varit utan dem? Ett vrak. Men nu är nästan alla borta igen. Tröstar mig med USA som bara är en vecka bort nu!
 

Catching a cold..

Nu har även jag börjat bli förkyld.. Trots min rinnande näsa och skrovliga hals avnjöt jag mysig middag med Ida och Cajsa på viva. Denna helg blir en paushelg från festandet så är vi på det nästa istället!

Life's good

Hade min fina Filippa K klänning i lördags på kalaset. Tänkte visa en helbild sen! Vilken kväll säger jag bara..

'Cause I'm extraordinary!

Everybody say hell yeah!

Utekvällarna blir värre och värre. Haha, antar väl att man ska njuta medans man kan! Nu när jag äntligen slutat jobba och snart är hemma ska jag däcka i några timmar. Har insett att jag blir mer bakis av dålig sömn än alkoholen!

RSS 2.0