Lycklig själ

Idag blev jag lite lyckligare. Suttit på min prins för första gången på mer än två veckor. Lika glada våda två sken som solen. Mina djur är min räddning i min något kaotiska vardag. 
Imorgon ska jag försöka jobba igen, hoppas verkligen jag orkar hela dagen...



B-day

Idag fyller jag 22. Tråkigaste födelsedagen någonsin faktiskt! Ingen som har sjungit inte fått något paket och inte kunnat äta tårta pga min hals... Mamma har haft jättedåligt samvete hela dagen för vi har bara Hållt på i huset men det gör inget. Inte så speciellt att fylla år längre.  
MEN.... Vi drömmer väl alla om den dagen man blir överraskad av alla sina nära och kära med överraskningsfest, men det är nog allas dröm som sagt. Blir väl kanske bättre nästa år om man har en partner eller liknande så man kan få vakna av en puss på morgonen iaf :) 



 

22

Jaha, lördag kväll var det. Ligger fortfarande sjuk. Hemma hos mamma nu, sista natten i mitt hem. Mitt barndomshem och kommer nog aldrig bo någonstans som kommer kännas så hemma som detta huset gör. Blod svett tårar sorg och glädje. Men så är det att vara skillamässobarn... Känns så konstigt att se huset så tomt! Gör lite ont i hjärtat! Mitt fina hem, framtiden blir inte alltid som man tänkt sig. 





Stum

Har fått akut halsfluss och mår därför bajs! Har varit sängliggandes och inte ätit på tre dagar (!!)... Är hungrig så jag vill dö en smula men tanken på fast mat får mig att börja gråta då jag knappt kan svälja mitt eget saliv. Vill bara trycka i mig en leverpastej macka och klunka Cola! 

Butterfly

Igår var det datenight igen. Mycket mysig kväll som tyvärr slutade med att jag legat med feber hela natten och idag har jag bara sovit hela dagen... Jag som trodde att jag aldrig skulle hitta någon som jag skulle känna mig bekväm med igen. Framtiden är väldigt oklar och detta kanske leder till ingenting men grymt skönt att känna sig uppskattad igen!



They do exist

Fjärilar i magen. Trodde aldrig jag skulle träffa någon igen som gav mig det! Skräckblandad förtjusning då jag är säker på att det inte kommer bli som jag vill.. Men här ligger jag med ett leende på läpparna iaf, tänker njuta av varje sekund det varar. 


Äntligen över

Då var äntligen denna helvetes dag över. Gråtit mest hela dagen med lite skratt på kvällen. Tack för alla fina ord jag fått idag. Blir varm i kroppen av att veta hur många som faktiskt bryr sig. Djuren är som familj för mig och när det kommer såhär där allt sker på en dag utan någon som helst förberedelse så blir man tom. Att inte ens få säga hejdå. Tack till min fina squad som gjort min kväll. Bäst är ni ❤️


Jag glad ovetandes imorse om hur dagen skulle sluta. Men min fina gris och min prins har båda gosat och tröstat mig idag. Häftigt hur djuren känner av att man är ledsen...

En jävla fredag

Efter en liten vindpust av medvind så kom stormen av motvind. Sten i min mage och en kniv i mitt hjärta. Orkar snart inte mer faktiskt. Tack för allt min älskade mongoman, du har gett mig väldigt mycket. Är så tom på ord, vet faktiskt inte vad jag ska skriva. Hela jag gör ont. 
















Vanlig kväll

Ledig både idag och imorgon. Har
Äntligen fixat med vårdcentralen och fått medicin mot min hosta. Så Ellan och jag cyklade till maxi för att hämta ut den och sen åt vi kvällsmat. När Martina kom hem så gick vi hela squaden på kvällsprommis med hundarna. Tänk att två personer kan göra en så glad. Bästa trion i stan 👌


En av våra bakismorgonar. Bäst är ni ❤️


Ny vecka

Ny vecka nya tag. Massor med jobb sen ledig Tors och fre, längtar redan! Kunde haft det värre än såhär antar jag.. 
Ska till stallet och gå med min sjukis nu iaf, så blir ingen tävling till helgen som planerat :( 



It Will always be you

Jag saknar dig. Varje dag saknar jag dig. Inte en dag går utan att jag tänker på dig. Jag önskar att allt var annorlunda att jag var annorlunda och att du hade valt mig. Hur mycket jag än vill, så finns det ingen annan än du. Om du bara visste, jag älskar dig. Du kommer alltid vara den för mig. 



Jobb hela dagen

Jobba mellan 9.50-19 sen vidare till mitt andra "jobb" min prins måste ridas! Kommer somna som en stock ikväll 👍



Ledig

Äntligen är dagen med stort D här, min lediga dag! Men självklart regnar det ute.... Lite bit i kroppen så gör inget att vara inne och mysa lite extra.

 




4/11

Om jag längtar till imorgon när jag är ledig eller? Ska ha heldag med Ellan, Martina jobbar :( fortfarande trött sen helgens bravader men har alltid roligast med er 😍









RSS 2.0