Thankfull


Tacksam för er som väljer mig. ❤️

free-day

Enda lediga dagen på veckan idag. Varit i stallet, ätit lunch med farmor, tvättat bilen, varit hos frisören och på gymmet. Ingen rast ingen ro... Sen är det jobb tors, fre, lör och sön..........

And yet another one

Som ett hårt slag i magen, en kniv i hjärtat och tårarna kommer som ett brev på posten. Får jag höra en endaste gång till att jag är bra men någon annan är bättre. Så lovar jag och svär att jag tar min väska och lämnar. Är stan full av idioter eller dras dom bara till mig? Känner mig knäckt och allmänt less faktiskt. Folk som inte förtjänar det dom har och här sitter jag sviken igen. Känner mig faktiskt som Charlie i filmen good luck chuck! Den som kommer efter mig är den som duger....

Torsdag

Idag har jag varit ledig vilket var grymt skönt! Nöjd med mitt lunchmöte och efter det satt jag i stan med ollan och Carola i flera timmar. Sen var det vara snabbt hem och duscha för att dra bet i stan igen på lite AW! Tänkte gå till gymmet imorgonbitti innan jobb imorgo eftersom jag struntade i det idag. 




Några av oss iaf, dom andra hamnade tyvärr inte på bild!

Bom!

Skitdag på jobb idag... Ska ha framtidsmöte imorgon med en vän till pappa. Han ska fungera som ett bollplank till mig och hjälpa mig hitta rätt väg i min karriär. Är ledig imorgon men har ändå en fullsmockad dag.. På kvällen blir det nog en aw med lite kollegor. Jag har ju så fina kollegor och vissa har jag faktiskt funnit riktigt bra. Man märker ju ganska fort vilka man klickar bra med och inte. Sen kan ju skenet sjävklart bedra vilket många visat under åren... Men dom finaste människorna finns alltid där för en oavsett vad! 

Hundarna var så trötta udag. Fick släpa ut Douglas och så fort jag och Moa kom hem till farmor så däckade hon i sin korg så då packade farmor ner henne! 





18/2

Kan knappt röra mig idag... Träningsvärk i ben och rumpa sen i måndags och nu i rygg och armar sen igår! Men vill man vara fin får man lida pin. Precis kommit hem till grisen, hon ligger och snarkar i sin fåtölj och reste sig inte ens för att sägs hej till mig... Tror hon är något den där prinsessan! 



Fet-tisdagen

Idag var det fettisdagen. Fick semla på jobb och sen var mamma världens gulligaste och bara dök upp medans jag jobbade för att ge mig en semla. Det är kärlek det ni! Den njöt jag av efter träningen ikväll. Sebbe kom och tränade med mig på sats idag, piskade mig hårt så kommer nog ha gott om träningsvärk imorgon... 


16/2

Ligger utslagen i soffan nu. Stallet imorse, direkt till jobb och därifrån direkt till gymmet. Mycket ögongodis där idag!  Hämtade även paket på posten mitt i all stress. Ett par nya Guess byxor och ett par MK pumps. Shopping gör faktiskt nig lite lyckligare i min något gråa vardag. 



Måndag

Jaha då var det måndag igen... Inte fullt lika nöjd som förra måndagen då min andledning att vara lite mer glad än vanligt då inte är så aktuellt längre. Ligger och myser med grisen iaf och då känns allt lite bättre! Ska jobba en sväng idag och sen till gymmet ikväll. Ska inte vara ledig för än torsdag men ok arbetstider så känns väl okej, kommer bli skönt att vara ledig då iaf!



Live från soffan, finns ingen som gosar som hon gör! ❤️


Lazy sunday

Oh how I wish you were here so I could lay in your arms. Howcome we never can long for something easy and safe? Why do I always want what I can't have? 





Screw you

Blir så besviken när jag känner mig bortkastad. Nu behövs jag inte längre för nu har det du saknade innan kommit tillbaka. 
You should always have your own back, because everybody just looks out for them self



End of this day

Ofta blir inte mycket som man tänkt sig. Just nu ör inget som jag tänkt mig och befinner mig inte alls där jag trodde jag skulle vara i mitt liv nu. Saknar ofta tryggheten jag kände innan. När jag bodde hemma, mina föräldrar fortfarande var tillsammans och jag hade min pojkvän att luta mig mot så fort det var svårt. Nu har jag skilda föräldrar, inget barndomshem och ingen sambo. Aldrig trodde jag för ca 1,5 år sedan att jag skulle sitta här ensam i min lägenhet och tycka lite synd om mig själv. Tror det löser sig snart, svackor och toppar. Just nu har jag en ganska djup svacka. Folk omkring mig är inte alla vad jag trodde dom var för mig. Blivit sviken av både familj och vänner vilket gör det svårt att lita på folk. Plus att önskar mer av mig själv. Önskar jag var mer modig och ibland brutalt ärlig. Då hade jag kanske vågat vara mer ärlig om hur jag känner mot folk och inte behövt bli besviken på dom som faktiskt står mig ganska nära. 
Men jag tror på karma, i slutändan får man vad man förtjänar. Gott som ont...









Vad gör man inte i slutet på en rutten dag när man lockat håret om tar en massa snaps och sparar? 

Onsdag

Ligger och myser med grisen nu. Ska jobba en liten stund ikväll. Tänkte hoppa in i en dusch och sen gå en lång promenad med henne. Ska försöka ragga upp någon som vill följa med, alltid roligare med sällskap! 



You left me hanging

Trött på att förvänta mig mer av människor än vad dom faktiskt klarar av. Att tro mer om någon men sen få slaget i magen när man under hur fel man haft. Hoppet sjunker allt längre ner och känner mig helt ärligt jävligt less. 


10/2

Idag har jag varit ledig. Det är nog det absolut jobbigaste med mitt jobb, att aldrig riktigt veta. Har lite fasta timmar men resten är ju bara extra. Vänjer sug fort vid en bra lön.. 
Jaja ialla fall så har jag myst med grisen och sen RIDIT! Det var så mysigt!! Vilat i typ två veckor nu, först pga snön och sen har jag varit megaförkyld. Gick även till gymmet en liten stund. Körde väldigt lugnt eftersom jag fortfarande inte är helt frisk. Men jag har sånt kli i kroppen så var tvungen att gå dit en liten stund iaf..










Almost there



Måndag

Idag är det måndag, och jag är inte bitter! Solen skiner, grisen snarkar. Snart ska vi till stallet och pussa på prinsen sen ska jag jobba resten av dagen. 







Ledig söndag

ÄMådde inte så bra igår så gick aldrig ut. Skönt idag då jag inte vaknat bakis. Varit hos pappa en sväng idag igen. Älskar hans nys fina hus. Ska gå en promenad med ollan nu, skönt att komma ut i friska luften lite. 

 





Mitt allt

Världens mysigaste dag med dom två som jag älskar mest. Ljuset i mitt liv, det är ni ❤️









4/2

Ligger just nu i soffan och myser med min favorit. Hon är utan tvekan bäst i världen! 
Snart ska vi åka till stallet och mysa med prinsen också. Trodde jag skulle vara ledig idag men nä, då ska jag jobba 3h ikväll, tycker det är så onödigt!! Ska iaf försöka träna en sväng innan jobb. 






In my military-clothes



Igår kom ju snön så idag åkte M90stället fram. Man kan säga mycket om militären men dom gör varma kläder iaf 👌

2/2

Jaha, då kom vintern till Skåne. Snöat ca 2dm inatt... Tycker inte om varken vinter eller snö så är lite besviken! Börjar jobba klockan 15 idag så har redan varit på gymmet och kört två pass och nu myser jag med grisen. Vi ska snart till stallet och gosa med prinsen också. Mina djur är min räddning, finns inget som skänker mig så mycket glädje och kärlek som dom gör. 





Pusskalas varje dag med mina älsklingar. 
RSS 2.0