28/6

Snart är det semester, ska bara stå ut en jobbvecka till... Är bara ledig ons nästa vecka men sen ska det firas! ✌️ 
Sedvanligt är här senaste i bildform








Midsommar

Hade en jättebra dag igår! Först ett gott träningspass, därefter hem till mamma för att äta med hennes sida av släkten. Åkte till stallet en sväng på kvällen och gosade med prinsen. Dagen rundades av med gott sällskap hos Paula och Fredde. 





✌️




16/6

Ledig imorgon, blir inte mycket bättre än så. Sovmorgon med grisen, lugn och ro i stallet och gott om tid på gymmet! 





Och som vanligt, lite av det senaste i bilder! ✌️

Fixardag

Igår (äntligen!!) så hade vi en fixardag hemma hos mig. Små saker kan ju göra så himla stor skillnad! 👌







Grisen var lite morgontrött igår också... 

Number 1

Första semesterdagen har bjudit på en underbar dag. Åkte till grisen och tog lite extra sovmorgon med henne i min famn. Sen åkte vi till stallet och tog gos tid på oss, då kom Jannie dit med sin ena häst och red med oss i paddocken. Sen var det dags att laga hål hos tandläkaren... Resten av kvällen fortsatte i bästis sällskap, halvsov på hennes soffa och nu har vi tagit en kvällspromenad med hennes hund! Kan inte förklara hur glad jag är att hon flyttat hem igen, min finfina vän! 



5/6

Vilken dag! Klarblå himmel, 22grader och jag är ledig!! Har innevägrat hela dagen, vilket betyder att jag legat i mammas trädgård och gottat mig sen typ elva imorse. Har bränt mina stackars armar... Ska strax gå till Ica (igen) och handla ingredienser till kvällens efterrätt. Ska äta med mamma, moster och kusiner ikväll eftersom jag ska jobba 09.45-20 imorgon. Har haft en underbart skön dag i solen med andra ord! 👌









Mammas hjärta!









Superhero

Tänk att ibland blir ingenting som man egentligen tänkt sig. Vänner man trodde skulle ha förevigt, någon man trodde var ens livskärlek försvinner plötsligt ur ens liv och man tror att man ska gå under. Det senaste året har varit en sån resa. Kan ärligt säga att i vissa stunder har jag varit redo att kasta in handduken. När jag legat gråtandes i min säng och velat slita ut mitt hjärta för det gör så ont. Ringt mina vänner som tröstat mig. Gråtit för vänner som inte var så nära som jag trodde. Men vet ni vad? Det gör inget. Vissa kommer och vissa går. Jag är så otroligt tacksam för alla er som både finns och inte finns i mitt liv, för vi lär oss något av alla. Jag ser fram emot vad livet ger mig här näst, för jag känner att jag är redo att tackla det. Självklart är vissa dagar fortfarande jobbigare än andra då dom senaste tre åren satt sina spår i mig. Men så stark som jag är idag, har jag aldrig varit. Det har jag inte bara mina vänner och min familj att tacka, men även alla er som inte finns med mig av olika anledningar längre. 

Every day, every hour, turn that pain into power! 

2/6

Jobb hela dagen, gymmet efter jobb! Snart en veckas ledighet, då händer massa skoj! 



1 juni

Äntligen en skylt av solen! Lång jobbvecla framför mig så kommer väl bli lite tufft men bara att bita ihop... Helgen har varit super! 










RSS 2.0