Arg

Arg och irriterad. Att de jävla lärarna inte kan prata ihop sig. Dumhuvuden! Åh! Blir sjukt irriterad, är inte heller taggad på en jävla överlevnadsvecka nästa vecka. Ja, det betyder alltså för er som inte förstår att jag ska sova utomhus i skogen och göra eld och knyta knopar i fyra dagar!

Superdry

Köpte en skitsnygg t-shirt till min bror igår. Köpte den inne på Zebra av märket Superdry.
Snygg va?


Dock känner jag mig fett lurad då den är nästan 200kr billigare på deras hemsida. Suck....

Novell

Sitter och skriver en novell. Uppgiften är att skriva om något som gjort mig ledsen eller besviken. Direkt visste jag vad jag skulle skriva om, tyvärr...
Allt går inte alltid som vi har tänkt oss, ibland blir det bara fel.
Jag har gråtit, jag har varit arg, jag har varit besviken, jag har drömt om det. Men inget kommer bli som förr...

Ny

Åh, lite glad är jag. Har tänkt göra detta väldigt länge, och idag tog jag tag i det. Har startat en till blogg! Dock kommer det ta ett litet tag innan jag offentliggör den, då jag tänker bygga upp en grund först. Lite excited faktiskt! I'll keep you posted!

Ur Elins Garderob

Allt detta prat om Gucci. Satt och kollade deras hemsida och tänkte visa er vilka modeller jag har. Färgerna stämmer dock inte då deras hemsidahar kollektinen som gäller nu. Och jag har ju haft mina grejer allt ifrån något år till någon månad. Men modellerna är tidlösa! Gotta love Gucci!


Min plånbok, fast min är som sagt greige.


Ballerina, fast mina är peach.


Beltbag, min är dock inte mönstrad utan har ett stort emblem på vänsterfickan (den utan dragkedja).

Kollar ni augusti månad så ser ni min beltbag ett par gånger! Som sagt är jag är sucker for Gucci. Om det finns någon som är som jag så har jag köpt alla mina saker (kan ju inte visa alla här! hehe) på Donna i Helsingborg.

Gucci

Har alltid älskat Gucci! Framförallt väskorna, har ju redan två stycken (och en matchande plånbok). Den rosa och den svarta (och den sten/greige-färgade plånisen)! Ska nog önska mig en ny nu när jag fyller år! Är en riktigt väskoman, tycker mer om väskor än om skor! Men nu, hittade jag något som skulle fullända min "kollektion".





Tänk lilla Moa lika trendig som jag!

Bored

Har redan tröttnat på den "nya" designen. Eller, det gjorde jag efter en vecka. Det känns inte riktigt som jag! Det ska vara rosa och vitt, med en snygg header. Ska ändra den snart, men nu är det nannedags med min gosseman!
Nattinatti!

Annorlunda

Något är annorlunda, ser ni vad? ;)
HAHAHAHA! kan inte sluta skratta åt min näsa på bilderna, ser helt enorm ut!
Så är det med fattig webcam kvalite!

Krock

Skulle dykt idag egentligen, ja utomhus (!). Kallt som sören, men det blev inget. Det var för dåligt väder. Så jag gick ut med hunden, då ringde Jannie och så åkte jag till stan med henne. Jag har kommit fram att jag desperat behöver ett jobb! Blev till och med så inspirerad att jag tänker knåpa ihop ett riktigt bra cv IKVÄLL. Japp, ni ser rätt. Jag ska spendera min lördag genom att leta jobb och skriva cv. Mötte upp mamma i stan, åkte till Höganäs med henne. Sen skulle jag köra hem. snacka om kaos! La i trean istället för ettan, motorstopp. Skulle ut från viadukten, kollade höger vänster sen skrek mamma, BROMSA! Höll på att krocka. Just nu känns mitt körkort väldigt långt bort. Tur är det är 2.5 månad kvar då. Det mesta känns ganska hopplöst just nu, min gnista som jag brukar ha håller på att blåsas ut med stormen som är utomhus...

Min fina Valle!

Min sommar!

Tänkte visa er en liten del av min sommar i bilder, självklart kommer inte bilder förklara för er. Men en liten del kan ni få ta del av iaf! Se och njut!

Det finaste jag har

kommer alltid vara du.

Medel-Svensson

Jag har ångest, ångest över allt. Kommer det någonsin bli något stort av mig? Jag har inte de bästa betygen, jag är inte den som har mest pengar, jag är inte den som ser bäst ut eller är populärast. Kommer jag någonsin nöja mig med att vara medioker? Jag kommer aldrig bli bäst på något, och jag kommer aldrig komma dit jag helst hade velat med ridningen. Behöver en rejäl egoboost av något slag. För just nu känns allting väldigt, ja. Hopplöst....

Ont

Har fullt upp för tillfället, bloggen kommer i ungefär sistahand...
Igår var en fullspeckad dag, stuckade foten på idrotten vilekt slutade med att jag gråt när jag red för jag hade så ont. Sen var det iväg till båstad och fixade naglarna. Idag är det skola och sen körlektion, stallet och plugg!

Svenska

Har svenska just nu, älskar de bärbara datorerna. Alla sitter och gör allt utom det de ska göra. Kan det bli bättre?
Svar: Nej

Egoboost

NEj, inte Blondinbellas blogg. Utan en helt vanlig egenskapad egoboost. Idag för första gången på ja, fråga mig inte hur länge. Så sminkade jag mig, och fixade håret. Fick en massa komplimanger. Blev så glad! En av de positiva sidorna med att i princip aldrig sminka sig eller fixa håret. Folk märker alltid när du gör det. Dock var jag sen imorse, hehe som alltid. Så fick ta bilder när jag kom hem, så dom blev ju inte lika fräscha som dom kunde blivit. Men men, jag är som jag är!

Happy Ending

Tänker inte skriva om det jag nämde innan. Är mer på humör för att skriva om något jag har tänkt ta upp ett tag nu. Och vet ni vad det är? Jo, lyckliga slut.
Det är något de flesta drömmer om antar jag. Även jag, men vet ni vad? Jag fick mitt lyckliga slut för lite mer än ett år sen.
Vad lyckliga slut innebär är förmodligen olika från person till person. Men vet ni vad det var för mig? Att jag och mitt ex kunde släppa varandra och gå vidare. Jag tror de fletsa av er vet hur jobbigt det kan vara att man vet att man måste släppa en person, inte bara för deras skull. Men även för sin egen skull. Ingen av oss mådde så bra av det vi hade, jag sårade honom och han mig.
Ni vet när man är så fånigt kär? Kär som bara den, kär inte i bara personen, utan spänningen, i själva förhållandet. Ja, kär helt enkelt.
Och fy så elak jag var mot honom, inte avsiktligt. Det skulle jag aldrig vara, Men om de flesta av oss tänker tillbaka i något förhållande, så kan nog de flesta komma på saker man är stolt och mindre stolt över. Jag gjorde några saker jag var mindre stolt över. Jag mådde dåligt, jag var ledsen väldigt ofta och mådde inte alls bra. Jag var ju kär upp över öronen. Men jag gav mig fan på att jag skulle kunna släppa honom. Och vet ni vad? Efter MYCKET om och men, så gick det. Det går för er med, men att säga att det är enkelt. Då skulle jag ljuga för er. Och det vill jag inte. Det var svårt, svårt som fan faktiskt. Men under min tröstperiod träffade jag en kille. Och det har visat sig vara det bästa jag någonsin gjort. Det var då jag fick mitt lyckliga slut. Jag träffade världens mest underbara kille. Han visade mig hur underbart kärlek kunde vara, att verkligen älska någon. En som gav mig ALLT. Allt han bara kunde, och fortfarande kan. Kärlek är det mest underbara som finns.
Idag har både jag och mitt ex gått vidare och är förmodligare lyckligare än någonsin. Han verkar vara precis lika kär i sin nya tjej som jag är i min man. Och vet ni vad? Jag är så glad för hans skull! Hon kan ge honom allt jag inte kunde, och lika så med min man.
Tror man tillräckligt på lyckliga slut, så lovar jag att de kommer. Att ge upp hoppet är nog det värsta man kan göra. Innerst inne tror jag, att alla kan få sitt fairytail-ending om man bara tror tillräckligt mycket!

Off we go

Beger mig till stallet nu, ikväll tänkte snillet spekulera kring ett väldigt känsligt ämne för många. Dock ett mycket viktigt som behöver pratas om. Så kingeling sålänge!

La Isla Bonita

Hugos och Paulinas låt har nu släppts. Vet inte riktigt vad jag ska tycka faktiskt. Bra men ändå dålig? Ja avgör själva, jag kan faktiskt inte bestämma mig, än iaf..

Rix MorronZoo

HAHAHAHAH! Jag dör en liten smula varje gång jag hör eller läser denna. Ganska gammal nu, men lika rolig varje gång!

HUNDENS DAGBOK

07.00 - Tjohoo, en promenad. Det är det bästa som finns! 
08.00 - Tjohoo, hundmat. Det är det bästa som finns! 
09.00 - Tjohoo, ungarna är uppe. Det är det bästa som finns! 
12.00 - Tjohoo, leka i trädgården. Det är det bästa som finns! 
14.00 - Tjohoo, åka bilen. Det är det bästa som finns! 
15.00 - Tjohoo, ungarna kommer hem. Det är det bästa som finns! 
16.00 - Tjohoo, leka med en boll. Det är det bästa som finns! 
17.00 - Tjohoo, matte och husse kommer hem. Det är det bästa som finns! 
18.00 - Tjohoo, hundmat. Det är det bästa som finns! 
20.00 - Tjohoo, bli kliad på magen i soffan. Det är det bästa som finns! 
22.00 - Tjohoo, sova i mattes och husses säng. Det är det bästa som finns!

KATTENS DAGBOK

783:e dagen i fångenskap... 
Mina kidnappare fortsätter att tortera mig med bisarra dinglande saker. De frossar i färskt kött medan jag tvingas leva på torrfoder och slemmig burkmat. Det enda som håller mig igång är hoppet att jag en dag ska lyckas rymma, och den milda tillfredsställelse jag får av att klösa på möblerna. Imorgon ska jag eventuellt äta ännu en krukväxt. 

Idag misslyckades jag än en gång med att döda mina kidnappare genom att försöka fälla dem med min kropp. Jag borde kanske försöka vid toppen av trapporna. 

I ett försök att sätta mina förtryckare ur balans, framtvingade jag en hårboll i deras favoritfåtölj. Kom ihåg: lägg en på deras säng. 
Fångade en mus som jag bet huvudet av. Lade den huvudlösa kroppen vid dörren som ett tecken till mina kidnappare om vad jag är kapabel till, så att de ska gå runt i ständig skräck. Bemötandet jag fick var en massa klappar, kramar och gullande om vilken duktig kissemiss jag är. Saker och ting går inte som planerat. 

På kvällen dök deras kumpaner upp för någon sorts sammankomst. Jag blev placerad i isolering under mötet, men jag kunde känna doften av deras mat och höra brottstycken från deras kriminella planer. Tydligen var jag inlåst på grund av min kraftfulla förmåga att framkalla något de refererade till som 'allergi'. Jag måste komma underfund med vad detta är så att jag kan använda det till min fördel.
Det andra internerna smörar för vår fångvaktare och jag vågar inte anförtro mig till någon av dem inför risken att någon tjallar. Hunden släpps regelbundet ur sina bojor men återvänder frivilligt. Han är uppenbarligen efterbliven. Fågeln däremot ger intryck av att vara en informatör. Han pratar med våra kidnappare regelbundet, och jag är övertygad om att han rapporterar vartenda steg jag tar. Tack vare sin placering i metallrummet är han för tillfället i säkerhet.
Men jag kan vänta. 

Det är bara en tidsfråga innan mina planer slår i verket...

You with the sad eyes

Eftersom jag har sjukt tråkigt, och är extremt uttråkad för tillfället. Så tänkte jag ta lite bilder! Lite olika outfits som jag kanske tänker slänga på mig i närtiden eller som jag haft eller några som jag gillar lite extra. Eftersom det är vad ni har frågat efter, your wish is my law! Dock kommer mitt ansikte bli bortklippt eftersom jag inte har duschat, och fettigt hår är inte så snyggt tycker jag. Ganska äckligt faktiskt! Får se om jag lägger in någon bild idag, för ska iväg lite senare. Alltså blir det SUPRISE!

EDIT: Kameran dog! Det blir alltså inga bilder just idag. Förhoppningsvis en innan middagen ikväll!

Lilla Möö

Är hemma hos lilla Möö, hon körde mig hit innan för hon tog sitt körkort igår, MASSA GRATTIS! Är taggad som fan till mitt körkort, ska fan ha det vid min födelsedag! Förstår inte hur folk kan skjuta upp det typ i flera månader, en två kanske tre okej, men inte längre än så! Men,men vi har väl alla olika motivation.
Vi har kollat en shopalics bekännelser. Så nedrans bra film, kanske blir jag i framtiden. Hehe!
"Ååååh, jag har så ont i magen. Det är för jag har ätit så mycket, det är därför jag är så fjärtig. Måste bajja..!"
HAHAHAHAHA! JAG DÖR! Åh får ont i magen! Hon är så goo lilla moses!
Nu ska vi hem till Embla en sväng, sen hem och nanna kudde! Utan min älskling, känns så fel. Men vi behöver vara ifrån varandra också! Så blir det ännu gossigare när vi ses!
lilla Möö och moi förra sommaren! Galna tider, hehe

Inspo

Inspiration från gossipgirl
Gotta love the fashion!

Torka

Förlåt, förlåt,förlåt,förlåt. Jag vet, bloggen är tråkig just nu. Men jag har ingen inspiration, verkligen nada! Har inga bilder, ingenting. Absolut inget vettigt att skriva om heller. Sucks huh? Får försöka hitta lite inspiration snart igen, annars blir det ju katastrof!

Moderkänsla

Mer och mer nu för tiden har jag börjat tänka på det där med barn. Jag har alltid sagt att jag vill vara en ung mamma. Vill vara typ 25 när jag får barn. Men alla andra säger, lev livet först. Barn har du resten av livet att ta hand om. Men är det mitt liv eller ert liv? Vill inte att mina barn ska bli föräldralösa när dom är 20. Nej, att vara gammal mamma är inget för mig. Men nyss satt jag och kollade på programmet "Livet på BB". Och jag lovar er tjejer, det är det bästa preventivmedlet som finns! Jag avskyr smärta, jag är extremt nålrädd. Så ryggmärgsbedövning är ju inte så stort val för mig.
Att vara gravid tycker jag verkar jättemysigt. Men att ligga där sen, känna de fruktansvärda verkarna, må illa och känna som att man ska skita på sig. Att bara veta att man ska pressa ut en ca 3 kg bebis. Åh hela jag ryser av bara tanken. Så ja, det får nog vänta ett par år till!

Äppelpaj

Det står nu en äppelpaj i min ugn. Älskling vispade precis lite vaniljsås, bättre eftermiddagsfika får ni komma med riktigt bra förslag på. För jag kan inte komma på något bättre! Idag kommer min älskade mamma äntligen hem igen, inte sett henne sen i måndags då hon har varit i Tyskland och handlat saker till hennes butik. Super skoj! Jag ville också med, men fick inte pga skolan :(
Nu ska jag kila, ska äta lite nacochips med guacamole, muuums!
En dag kommer jag bli fet, riktigt fet. Men idc! ;)
RSS 2.0