Pink panther

Första natten avklrad. I hate! Nu när det är festival så är folk så fulla och dräggiga också. Det suger keeeeg!
Så nu sittter jag i min rosa mysdräkt (en såndäringa hel en) och tänkte kanske göra mig en kopp te eller något sånt. Sen ladda för Joddla ikväll som jag tänkte avnjuta innan jobb! Stallet är självklart givet, men det är det ju varja dag!
Hästarna skullle jag ge allt för!

Kom hem, vi börjar om igen!

Min käre moder bad mig sätta på Barbados Kom hem! HAHAHA! Hon är så söt, står och dansar och sjunger. Undra varför jag har blivit som jag blivit? Hmmm....
Just nu är jag working woman asså. Två jobb har jag nu, kakis på vardagar och dinken varannan helg. DUTTIG TJAJ!
Så nu ska jag chilla osm fasiken och äta gott med la famillia och sen jobba natt både ikväll och imorgon. Roligt nu när det är festival i stan. Inget festande för mig inte. CASH IS FRIKKIN KING!

Rehab

Inget får en att må bättre än att åka iväg lite. Två dagar i Götetvar precis vad jag behövde. Mysigt sällskap och tänk att man kan må bättre av att spendera pengar! Helt galet?
Dessutom ringde en till mig igår och sa att han hade jobb till mig, så börjar nytt jobb redan imorgon. Tjänar dubbelt så mycket som på dinken, so byebye!

Som jag brukar säga, Cash is King! Och bara för att det var längesen jag gick lös i photobooth så bjuder jag på några supermodellbilder jag tog precis!




Everything is possible



Last for a lifetime

Är seg och trött. Ridit i ösregn har jag också gjort idag. Duttig tjaj. Just nu är det mys i soffan med min gossa och AFV. Skadeglädje är den enda sanna glädje. Brukar dem säga iaf..
Just nu är allt lite upp och ner och även jag. Det mesta är förvirrande jsut nu och jag vet inte vad jag tycker och tänker. Aja, bitter tjaj får bli lite glaaaadare.

What comes around

Sittligger i min säng just nu. Precis fällt ett par arg-tårar. Ofta när jag gråter så är det för jag blir arg. Jag avskyr när folk säger att jag inte kan. Jag blir så arg att jag har såna bekräftelsebehov att jag måste visa att jag kan bättre. Att jag är bättre. Jag gråter för jag är arg, jag gråter för ni gör mig arg. Jag kan, JAG KAN! Jag ska fan visa alla, jag kan!



Det är tur jag har mitt allt vid min sida

RSS 2.0