Fail

Haha, tänkte bjuda på lite failbilder på mina älskade goss. Vissa är har tidigare censurerats, men icke nu!
(okej, den första lev ingen failbild, men bara för hon var så plutte och söt!)











Hot 'n dangerous




En outfit som helt klart följer med till las islas canarias!

The last song

Helgen i göteborg var så nedrans jädrans bra! Fredagen började med hoppning och sen dressyr. Sen vart de middag på manana (fast med sånt spanskt n med en våg över så med j då asså). Det är en jättehet tapasrestaurang i göteborg, så där satt vi och käkade jättegod mat och sen blev det drinkar! Och ja, haha. Jag var där med mina föräldrar, moster+man och vänner till dem (oss). Haha, så roligt. Så det blev mo(sh)itos (HAHAHA) för hela slanten! Så efter par drinkar blev dt gothia igen och lobbybaren. Däår var filip emil och marcus och en massa andra, så jag drog mig från det äldre (och då väldigt onyktra) sällskapet. Och jag hade en SUPER trevlig kväll!
Igår blev det först shopping på stan, nk, avenyn och ja. Göteborg helt enkelt. Och den enda butiken i hela gbg jag ville gå i han ju såklart stänga efter de äldre var bakis och inte ville röra på sig. Så blev lite monki shopping iaf!
Sen vart det 1.55 hoppning och Kür! Sen kötrde JAG (ja ni ser rätt). Hem hela vägen till oss. Hela vägen från göteborg och det var inte skoj ska ni veta. Riktigt tradigt förutom min lilla mamms som var en blandning av ltie små nyfull om man kan kalla det så (?) och full sen gårdagen. Som höll mig sällskap. Hon är så gollig :)
Kollade på the last song idag, asså. KAlla mig vad ni vill, men miley cyrus är faktiskt jävligt duktig! Sorglig film, elin blev lite lissen fakitskt!

Tropical fruit

Ja, nu taggar vi göteborg. För om ca 50 min kommer det en bil och hämtar mig som tar mig upp till götet för två awesome dagar fyllda med hästar, hästar och lite mer hästar. Och självklart shopping, vanligt shopping ( och hästshopping). Sen hinner jag vara hemma i ett par dagar sen sticker jag till Gran Canaria. Hur fel är inte det liksom? INTE ALLS! Där är cirka 20-23 grader. Här hemma är det 0 - (-)3 grader (plus jävla orkan varje dag på det).
Så nu sitter jag här med mitt te och ska börja fixa mig!

My biggest...

Min största fiende, vad ni vad det är? Mitt självförtroende. Det har det nog alltid varit. Jag tänker alltid att jag inte är bra nog, snygg nog, smart nog. Ja helt enkelt nog av något. Så fort jag gör något är jag alltid sämre än någon annan, eh duuh. Självklart finns det alltid någon som är bättre, men vafan. Jag är aldrig bra nog.
Varje gång jag tittar på min spegelbild. Så ser jag minst tio fel innan jag kanske hittar en grej som ser helt okej ut men ändå hade kunnat ändras. Jag menar, självklart finns de dem som är om man nu får säga såhär fulare än jag. Nej usch, så får man inte säga. Fy elin! NEj men jag är väl inte ful, men jag skulle aldrig kalla mig själv snygg. ALDRIG! Ja smart, den behöver vi inte gå in på. Väldigt medioker där med. Alltså jävligt medioker människa.

Död åt citrix

Faaaaaan då. Skulle vara duktig och logga in på min skolinlogg och göra lite skolarbete, men nääää. Då funkar ju inte mitt lösenord, och det går inte att ändra lösenord heller. JÄVLA SKIT! Plus att jag är ensam hemma ikväll, gillar inte att vara ensam hemma. Dessutom är jag sugen på att gå ut, men eftersom jag är ensam hemma så måste jag passa min hund. Aja, orkar inte lägga energi på något. Åker till göteborg imorgon och det kommer att bli najsi! Nu ska jag istället gossa med min lilla gris!

Slaktad

Nu ska vi ha debatt, Indien Pakistan. Jag paxxade pakistan, big misstake. Vi kommer bli slaktade så totalt...
Nervös dag idag, anställningsintervju och bilhämtning. Så såhär taggad är jag nu!

Polo

Igår var jag och mamma på äventyr. Vi kollade på bil och vi hittade den rätta! Så imorgon (om allt går som det ska) så har jag min egen lilla bil. En Volkswagen Polo, tjoho! En röd fin bil, jag gillar röda bilar. Tänk, jag kommer glassa i min egen bil. Låter bra? Super!
Plus att jag är supernervös inför imorgon. Menmen det får gå som det går, kan ju inte göra annat än att vara glad, trevlig och se söt ut! Hehe
Och btw, jag och mamma köpte de nya OPI lacken som Katy Perry varit med och framställt. AS fräcka. Vi slog till på Teenage dream och Krack. Teenage Dream är ett rosa glittrigt, super läckert! Och krack är sånt som krackilerar när det torkar. Så nu är de två längst till höger i min ägo!

Allt är fel

Just nu känns det som att allt är upp och ner. Jag vet ingenting längre och det känns som att jag är på gränsen till totalt sammanbrott. Det är svårt att tro på saker när det mesta runt om kring faller isär. Ge mig student så jag kan bli en fri själ.

Spontant

Blev en spontan utgång igår. Inte alls sugen var jag först, ville bara vara hemma och äta godis. Men det slutade med att jag bestämde mig vid typ tio att jag var sugen. Så jag gjorde v mig snabbt som sören, äcklig kände jag mig. Inget förkrök utan jag åkte in till stan och mötte upp Lenis och vi gick och shottade (gött med lenis som är stammis överallt typ, hehe) och sen blev det bakom. Det var gött ett tag, men det var så jävla mycket folk. Asså sådär krydd mycket, bara jobbigt. Jag hade mina killerheels, vilket resulterade i att jag hade MEGA ont i fötterna och kröp typ hem sen. Men eftersom världens bästa man är världens bästa man och jag är så charmig som jag är så hämtade han mig, hehe. Igår var en sån kväll, jag hade trevligt. Men jag var typ för nykter. Men det var så wonderbart att vara med lilla lenis. Hon är så gossig, min lilla svinis hehe...

Attansnedrans

Oj, nu blev min blogg sådär bitter igen... Ne, så vill vi inte ha det. (Gick och satte på ett avsnitt av solsidan bara för att bli lite glad). Allt för er skull!
"Jag köpte skitfint toapapper, det var ingen som berömde mig för det"
HAHAHAHA, så jävla bra.
Jag har nog blivit en torrboll, jag tycker det är så skönt att bara vara hemma nu för tiden. Bara vara hemma och vara, njuta av att göra inget typ. NU orkar jag inte mer, gonatt hejdå.

Skit

Mitt liv just nu kunde faktiskt ha varit lite bättre.

She's a lady

Vet ni vad? Bara för jag skrev det inlägget igår, vet ni vad som hände på eftermiddagen? Jag blev uppringd omen jobbintervju! Haha, fattar ni oddsen på det? Någon ville ha MIG, just mig! Eller ja, träffa mig personligen iaf. Självklart är det inte klart att jag får jobbet bara för jag ska på intervju. Men bara att bli kallad anser jag som en bedrift. Wohooo! Hoppas bara inte jag ordbajsar eller skämmer ut mig. Skulle inte förvåna mig haha. Säger säkert bajs eller något bara för det. Jag har ju aldrig varit på intervju innan, vad fan säger man? Och vad säger man INTE?!
Aja, går det så går det. Går det så går det inte. NU har jag brottom för nu ska jag ut med lenis och tänkte dra med mig min vovvsing också. Om hon vill följa med, den lilla innefisen. Och vet ni vad? Jag och mammsen har köpt en massa nya URSNYGGA kläder. Hehe, men det behöver inte någon annan i familjen veta.

(Inte dessa kläder dock, men bara ett smakprov på vissa saker ni heeelt har missat. MOMMS)

Duktig Elin

Jag är faktiskt i skolan idag. Det är mer än vad många andra treor på vår skola kan säga just nu. Vi har projektarbetesdag idag. Vilket innebär hela skolan är iprincip tom.... Men inte på mig och fille, vi är duktiga som sitter och jobbar. Och vet ni vad jag ska göra idag? Söka en massa jobb!
Hatar att leva snålt. Vill kunna unna mig saker (byta ut min garderob hehe) Dock shoppade jag och mammsen igår. Älskar att kunna dela kläder med henne (plus att hon har snygg smak på kläder). Så jag ska söka en del jobb och se vad som nappar. Något måste ju.....
Ne, åter till arbetet. Posselipossposs

Familjen Annorlunda

Haha, jag slutar aldrig förvånas i min familj. Nyss lät det såhär i vårt hus:
Sitter du på muggen? Hallå, bajsar du?
Ja det gör jag..
Jaha, det behöver jag med!
Haha, ja. Vad ska man säga? Vi är ganska öppna med varandra. Det är så sällan vi är alla fyra hemma också, så vi brukar ofta ha roligt när vi gör saker tsm.
Ja, vad kommer min vecka bestå av? Jo det ska ni få veta. Bara för att jag är så gollig. Jag ska ha roligt i skolan, ska ta hand om världens finaste hästar (mina självklart), jag ska träna världens bästa häst (min såklart), och till helgen då SKA jag gå ut. Så de så. Måste bara dissa en grej. Gamla vänner som dissar en för nya. Me don't likie.......
Blir faktiskt lite lissen i ögat, men men. Vad ska man göra, tur man har fler vänner!

Fuckface

Såg nyss en kommentar som jag inte sett innan. Att satan vad ful jag var och att jag borde sluta blogga så de skulle slippa se mitt ansikte igen. Okej, såhär är det.
För det första, ingen tvingar dig att gå in eller läsa min blogg. Så grattis, du slipper se mitt ansikte.
För det andra, det går att spåra ip-adresser. Så här har ni den: 217.211.174.14
För det tredje, det är inte jag som anonymt sitter och kommenterar folks bloggar om hur fula dom är. Hur ful måste då du vara på en skala? Hmm, FUCKFACE.
För det fjärde, så tar jag bort alla såna kommentarer.
För det femte, jag tycker synd om dig. Om du behöver sån bekräftelse av att sitta och skriva att folk är fula utan att säga ditt namn så måste du ha väldigt dåligt självförtroende. Som min käre vän Sofie brukar säga. Det finns att köpa på ICA, de bör du investera i.
Resume, jag tycker synd om dig. Du är säkert jätteful, såhär tycker jag om såna som dig :)


Och vill ni veta en kul sak? Jag känner mig faktiskt snygg nu, för jag tar det som en komplimang över att dom den personen är så mycket fulare än jag att den behöver såna booster!

Beatbeat

Vilen nörd jag är. Just nu ligger jag och kollar Hanna Montana the movie för där finns inget bättre på tv. (Fan ta kabeltv...) Dessutom har jag min rosa mjukisheldress på mig och äter mig tjocker på bogartsgodiso och pepsimax! Och vet ni vad? Jag är sugen på uuuuuuuuuuuuuuuuuutgåååååååång!!! Jag vill ut och dansa! Jag älskar att dansa. It gives me attention. And i loooove attention!

You are the one

Finns ingen bättre avkoppling än att åka till stallet och bara vara. Det finns ingen plats jag någonsin har kläckt så mycket ideer eller gråtit så mycket på än när jag står och mockar. Så mycket man hinenr filosofera. Och tänk då, jag har stått och plockat skit nästan varje dag i snart nio år. Det är mycket tänkande. Men det är värt varenda sekund. Det finns ingen plats jag känner mig så hemma som än när jag är i stallet. Hos mina två prinsar. Mina skruttar, mina gosseponkar, mammas killar. Det är värt varenda sekund!








Kreativiteten flödar

Eftersom jag i min lilla fantasivärld har alla pengar i världen så har jag även världens snyggaste garderob i den världen. Men den världen existerar tyvärr ej. Och eftersom jag syr hyfsat bra, och min farmor syr väldigt bra. Så ska jag börja sy lite egna kläder!Vi får väl se hur det blir, tänker ju inte göra värsta haute couture, men enkla saker. Bas saker men min aldeless egna touch på! Hur bra är jag då liksom? MEGA!

Dagens i-land

Dryga människor. Hatar sånna. Jag brukar vara ganska skämtsam om det mesta. Jag är ganska lätt att prata och umgås med. Men jag hatar såna stela jävlar som bara drygar och sitter tysta som ljudlösa fisar typ. Ååååh, hatar sån spänd stämmning. Typ som när man är i ett nytt umgänge. Berättar ett askul skämt, så skrattar ingen utom en själv. Hur kul är det liksom? Pinsamt är ordet. Måste alla bete sig som om de har en gurka i röven? DRA UT DEN ERA TRÅKIGA JÄVLAR!!

Gammal vänskap..

Rostar aldrig!
Jag tycker om dig.







It's a matter of want!

Den bilen vill jag haaaaa!

RSS 2.0