29/1

Oj vilken skön dag. Först var jag i stallet, red ut med häst och hund. Kulan var knäpp men han har vilar i två dagar och det blåste som... Sen åkte jag till jobb och var där i tre timmar. Först en dö-timme och sen två timmars utbildning. Direkt efter jobb gick jag på ansiktsbehandling och nu har jag precis kommit hem efter att ha ätit 6 (!) rätters med Ollan och Fille. En riktig bra dag med andra ord 👌



Haha, var/är megaglansig i ansiktet efter alla krämer och så! Men känner mig väldigt fräsch. Älskar vardagslyx!

Love me like you do

Fruktansvärt oproduktiv dag idag. Sov
I någon timme när jag kom hem igen och nu städar jag visserligen lite. Ska på Box sen. Får se hur det går, har träningsvärk i hela kroppen i princip... 
Är förresten besatt av Ellie Goldings nya 50shades låt! Spelar alltid hög musik här hemma, kallar mig själv party-grannen. Hade inte tyckt om mig om jag var mina grannar. Fast jag vet ju att en av dom gör iaf haha..


Min älskade fis. Pussade lite extra på henne idag. Hon gör mig så glad! 

28/1

Orkar inte med mig själv ibland!! Trött och förvirrad imorse trodde jag att jag skulle jobba idag. Lagom tills jag stressat färdigt och kommit fram på jobb så insåg jag att NÄ det ska jag inte alls... Så nu ligger jag på soffan och har träningsvärk i hela kroppen. 


Från i lördags, roligaste utgången på riktigt länge. Carzy chicas 👌

27/1

Ibland kärlek ibland vänner. Men, dom som är värda finns kvar oavsett vad.



Better than me

Du är en jättefin tjej, men hon.. 
Trött på att höra att jag är bra men hon är bättre. Är hellre ensam resten av livet än att igen vara någons andrahandsval. Because I deserve it. 
Jag förtjänar att vara med någon som avgudar mig. Blir ledsen av tanken på hur vissa kastar bra människor omkring sig som gårdagens underkläder. 
Varför stanna med henne när jag skulle gett dig allt och lite till? 



23/1

Jaha, fredag idag då. Absolut inget speciellt som händer idag för det. Ska till stallet nu och träna med prinsen sen är det jobb resten av dagen! 




22/1

Ligger i sängen och ska sova nu. Skedar med min snarkis, hatar när någon snarkar men brukar gå bra ändå. Tycker man om någon tillräckligt mycket står man ut med det mesta! 


Me and bestie on new years! 


16/1

It's friday again! Ridit ut med häst och hund innan, gick sådär... Mild storm ute så hästen var pigg och studsig och hunden ville inte gå fint bredvid för hon blev rädd för hästen... Ska jobba världens mest onödiga pass på jobb ikväll, 16.55-20.15! Tänkte åka ut till väla och handla lite innan jobb. Efter jobb ska jag bli bjuden på middag av en goding, Win! ✌️ 






14/1

Varit på gymmet i nästan 3h ikväll. Först Box med kära fröken Tolstoy vilket var sjukt roligt! Sen efter det lånade jag Ellans man och gymmade lite till, körde rygg och biceps. Kommer vara helt död imorgon!! 





Min prins

Idag har jag hopptränat med min prins. Går bättre och bättre! Vi har massor kvar att jobba med men just nu går allt framåt! Han är fin på marken och hoppar bättre och bättre. Är så kär, han är utan tvekan mannen i mitt liv. Blir så lycklig när jag ser hans söta huvud och hans fina näsa som jag alltid vill pussa på. 







7/1

Idag är jag ledig. Började morgonen med att kolla PLL som börjat igen, HAPPY!! Sen var jag och grisen i stallet i tre timmar och direkt efter det gick vi promenad med fina Terese i 1.5h. Fick
Hämta upp hamme också efter Ellan jobbat hela dagen. Nu ska vi ut på kvällsrunda med våra favvisar ✌️







6/1

Död efter jobb idag Så då gick jag och handlade och bjöd ollan på kvällsmat! Gjorde korvlåda som blev SJUKT god :D



4/1

Nyår var kaos. Sjukt rolig kväll som spårade på slutet precis som alla andra kvällar. Älskar min lilla familj, ni är bäst helt enkelt ❤️






Dagens

Jobb som står på schemat som vanligt. Precis ridit och ikväll blir det väl soffläge som vanligt... Rätt missnöjd med mitt liv just nu! 



3/1

Thanks god for dreaming. Then you can be right here where you actually belong.





RSS 2.0