Sort of hungover

Usch, jag känner mig bakis och jag har inte intagit en endaste droppe alkohol igår. Kan dock vara för att jag jobbade som diskplockare på helsing igår mellan sex på kvällen och fyra (fem blir det ju egentligen). Och efter tio timmar så är man jävligt sliten! Usch.. Mår inte prima..

Sören och sture

Kvällen spenderades med mitt fina hjärta lenis! Gose som jag brukar säga! Nu ligger jag i sängen och kollar burlesque och det enda som saknas är min älskade älskling!

 

Pina!

Ja, eftersom vi renoverade hela huset för några år sen så innebar det putsväggar i typ hela huset. Då ingick mitt rum i det där. Och hur många gånger har jag inte lyckats med just detta i både sömn och vaket tillstånd?
Det svider ska ni veta, allt för att jag skulle vara duktig och städa rummet!

Happyness!

När jag släppte ut min skrutt i hagen idag så fick han glädjeryck! Och som sjukpresent fick han sitt nya täcke på sig idag. Kan sätta allt på att det inte kommer se likadant ut när jag tar in honom idag!

Återställt

Hämtat min prins från djursjukhuset idag! Både han och jag blev glada. Klarar mig inte utan stallet! Och på väg in mot stan för att möta upp min mor så vi kunde köra hem honom så fick moses bli buss och statsvovve för en liten stund! Min älskade gris

Oh i'm sorry!

Ibland när jag är utomlands så frågar folk hur gammal jag är, när jag berättar får jag ofta en mindre uppskattad reaktion! I tyskland i lördags lät det såhär:

And how old are you?
I'm 19!
Oh, haha. So much? I would never guess that!

Tack så jävlans mycket då! Linda lika bra vatt 15 isf ju! Fast å andra sidan så är jag ju inte alltid fullt så mogen som en 19åring borde vara...

2 showes left

Jag säger bara oprah winfrey. Kan inte vänta till sista avsnittet imorgon!!

Germany

Ojsan kan man nog säga! Jag mamma och pappa åkte till tyskland för att spendera helgen på en hästauktion. Och det slutade med att jag fick en fölkompis till mitt andra föl! Har man snälla föräldrar så har man! :)
Måste bara komma på ett bra namn till henne..

Tjena läckerbitar

Uppe med tuppen som vanligt! Dagens ridpass är nämligen redan avklarat och prinsen är lika fin som alltid!
Helgen har bestått att tävling och modeshow! Tävlingen gick helt okej, börjar ta sig!
Modeshowen var ju inget att hurra för direkt.. Men medans vi väntade på att det skulle börja så hade jag och mamms lite skoj!

RSS 2.0