Love at first sight

Min nya älskling som ska hämtas imorgon!

Påskägg

Man blir aldrig för gammal för påskägg. Det snappade min mormor upp, hon ärnganska bra. Min fina mormor!

AFV

Ligger och kollar AFV med moses. Min egna lilla mysgris. Hon är ju en gris, typ. Och hon är ju mysig. Hihi
Funderar på att göra en nachotallrik, nachochips, köttfärs, cheddarost, salsa, creamfreash och avocado (har avocado fetich just nu). Ååååh, jag är så lat. Och jag äter bara skräpmat. FAn också. Måste börja träna magen, det funakr inte såhär. Tar nog lite poppisar istället.

En ickeexisterande sovmorgon

Jaha, fick nyss reda på att ajg inte behövde vara på lektionen. Kul! Känns fett waste att vara här. Kunde haft sovmorgon ju! Hela gårdagen var en övning med KBV (kustbevakningen). Älskar att dom anställer oss. Vilket betyder att vi får betalt, score!
Idag ska jag mysa med mina pollar och sen blir det änun mer mys! Är ingen partypingla längre, sad but true. Är mer en mysis nu för tiden.


Min njutning

Vad har jag gjort för att förtjäna en sån stjärna?


Vårkänslor i pillen

Idag är det vår på hög nivå. Solen skiner och det är 15 grader på tempen. Nu ska jag ta mitt pick och pack och cykla upp till stallet med min gris och rida och NJUTA i det wonderbara vädret. Kan hända att min lilla (hehe) polle också har vårkänslor idag. Men vi får se hur det blir med det, pannkaka är väl det värsta?
Då bjuder jag på dagens bild: En mycket intresserad elin inne på något EU bajs i bryssel :)

London

Imorse åkte mina föräldrar till London, inte alls avis nänä!
Sen ringde mamma när jag tog en lunch-nap med moses. Hon hade shoppat stövlar till oss, ett par miu miu så vi får väl se. Lät spännande! Inte nog med det, så var det 25 grader och sol där de va just nu. Ännu mindre avundsjuk!
Jag är ju då ensam hemma och ni tror inte min man har dragit på sig feber. Just gotta love it! Hatar ju att vara ensam hemma. Buuuh :(
Får väl trösta med mig att cykla upp till stallet för att sedan åka och kvällsshoppa (hundmat) ikväll!


Hihi, lilla familjen som jag brukar säga!

Häagen-Dazs

Själv föredrar jag HD äver BJ. Ja, jag vet. Alla i hela Svergie tycker typ tvärt om, men inte jag. Så när vi var i Bryssel nu så hittade vi ett HD café. Tror ni jag blev lycklig då? Tror ni jag blev ännu lyckligare när jag såg att dom hade världens mumsigaste fondue? Svar: JAAAAA!!!!!

Kom så får jag en puss

Min älskade man fyllde tjugo förra söndagen, ja för en vecka sen om snillet tänker efter. För en gångs skull så var jag duktig och tog med kameran. Tänkte bjuda på lite bilder!







Over and over again

Sitter och kollar the last song igen. Bölar som en gris precis som varje gång jag ser den. Och min fina lenis, dig skänker jag en extra tanke var gång jag ser den. Jag vet inte vad jag hade gjort. Om min värld hae fallit sönder och samman så. Men jag blir lika rädd varje gång jag tänker på det. Jag har tur som har så infa och bra människor runt om kring som stöttar mig genom allt. Puss på rumpan på er!

"That's when I, I look at you"

Gosseman

Just nu borde jag vara peppad. Har fått min studentmössa, varit på hår och makeup konsultation till balen, har just för tillfället två stycken hårförlägningar inbokade (det skiljer 3 tusen emellan, kan inte välja..), det är snart påsklov, det är snart costa, jag börjar jobba på måndag. Men vet ni vad felet är?
Min man är halvvägs genom europa och det gör mig väldigt ledsen. Jag saknar honom så det gör ont och jag vill bara pussa honom.  Hatar att vara utan honom!
RSS 2.0