When you have one of those nights when just everything is rough

One tree

Myser med världens bästa hund i soffan och kollar OTH! Har älskat den serien sen dag ett, har fallit efter på de två senaste säsongerna så nu sträckkollar jag sjuan. Snart ut i vinterlandet och ta hand om mina fina pollar!

Vaycey

Såhär i tio minusgrader en halv decimeter snö så längtar jag till värmen.. Älskling och jag har redan börjat planera årets semester vilket känns grymt skönt! Och för att drömma sig  bort ytterligare med en baktanke om att för exakt ett år sedan så var jag och mitt hjärta i Egypten och gottade oss vid poolen!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

You make a mess of me

 Är inne i en bruno period just nu, nog för att han var så bra på VS showen! Nu ska jag strax bädda ner mig hos mamma och hunden. Funderar på om jag ska vara snäll och köra henne till jobb imorgonbitti så kan jag träna innan jag åker till stallet för att sen jobba.. 
Beach 2014 här kommer jag!
Hehe, för att vara realistiska liksom.. Önskar mammsen också kunde tränat med mig!
 

TGIF

Ja, hur skulle jag annars spendera min fredag än att jobba nio timmar och en kvart? Nejnej, jag har inget liv. Slutar om typ två timmar iaf, ser fram emot morgondagen när jag och lovie ska gotta oss på olearys!

Trött som ett .....

Ne om man skulle försöka ta sig i kragen. Men när man jobbar till ett eller tre på natten är man inte pigg. Har ingen som helst ork att resa mig ut soffan och från OTH för att åka och mocka och rida i minusgrader.. Vill bara ligga kvar och gosa med mose i soffan!

RSS 2.0