Jag saknar dig mindre och mindre

Det kommer annat emellan och det är bra. Jag har glömt dig en vacker dag.
 

Fingers crossed

Ja, imorgon är en spännande dag. Först ska jag på en typ arbetsintervju, hålla alla tummar och tår. Vill bara ifrån le donken, spillde olja på armen idag. Nöjet av att jobba på ett ställe med fritöser, dålig hy och brännblåsor! Efter intervjun drar det förhoppningsvis iväg mot Ullared/Gekås för att fira världens goaste faster! Det flyter alltså på rätt bra nu!

That's how much I miss you

Party rock is in the house tonight!

Hard day

Hade världens mysigaste dag med Malin, Marlene, Ida och Felice i Köpenhamn igår. En hel dag av skitsnack skratt mat och shopping! Shoppade lite för mkt men aja, lever bara en gång. Borde tänka så oftare....

Copenhagen

Har haft världens bästa dag i Köpenhamn med världens finaste vänner.

Oh fuck

Ja ungefär såhär känner jag när jag slutar klockan två inatt och kommer hem halv tre, utan mamma, utan hund i ett stort, tomt, mörkt hus.....

Min Sture

Äntligen är hon på svensk mark, iaf i några dagar!

That's what you get

When you let your heart win. Take a few steps back, see everything I'm willing to do for you. But watch out, someone with better sight might not take as many steps as you and when you realize that I was the one, someone realized that long before you did. 

Today

One step closer

I have died every day waiting for you. I have loved you for a thousand years and I will love for a thousand more.

Let's play

Bakisdag med bästa Ida. Nu ska vi till stallet så får vi väl se om hon vågar rida..
Just nu undrar jag bara varför allt måste vara så komplicerat. Skit också...

You say you're only having fun

Nu har jag sovit i typ fyra timmar. Igår var inte en lugn kväll. Tur man har världens bästa vänner!

Baddags!

Eftersom det var så skönt idag så bestämde jag och grisen oss för att cykla och bada! Världens finaste fis!

Greyhound

Varje gång jag ser den nya absolut reklamen blir jag sjukt taggad. På november, födelsedag och SHM! Vilket sätt är bättre än att fira inte bara sin egen utan även sin bästa väns födelsedag på årets fetaste konsert? Inget!!!

There may not be another one like you

Att tänka rationellt när ens hjärta blöder är inte lätt. Att tänka med hjärnan och inte hjärtat. När man bara vill skrika och slå. 
 
 
Sad - Maroon 5

Scared to death

Fan, fan ta allt. Orkar snart inte stå upp längre. Hade jag inte haft mina hästar nu hade jag inte haft mkt!

Asshole

Åh, mår Inge bra idag. Att vara ute, sen sova tre timmar, sen en timme till och sen jobba på det. Ingen höjdarkombo... Så nu ska slutentjej_92 försöka masa sig till stallet och rida iaf en häst!

Woopsie daisy

Ojsan hoppsan som det kan gå. Måste sluta sitta vid datorn. Slutar alltid med att jag shoppar.. Igår blev det två klänningar, en kjol och en topp. Aja, måste ju fräscha till mig igen. Lita shopping botar det mesta!
 

Goodbye

Nu ska jag snart bege mig mot jobb, usch.. Sen står mina fina hästar på shcemat och ikväll är det avskedsmiddag för ännu en av mina fina vänner som ska bege sig iväg på stora äventyr. Ledsen tjej :(
 

Asshole

Ungefär såhär känner jag just i denna stund.

The world is falling under my feet

Det är inte lätt att le och stå kvar på benen när världen som man visste den rasar samman under fötterna på en. Jag vill kräkas gråta och skratta samtidigt. För jag visste på något sätt att detta skulle komma. Varför är jag ändå så förstörd? Varför känns det då som att någon äter upp mig inne ifrån? Om någon har en bra bot mot hjärtesorg så får du gärna hojta till, jag är i desperat behov....

Trying my hardest thinking about something else..

Ligger och kollar DH, kommer aldrig tröttna. Världens bästa, älskar Gaby! Ligger och gosar med min gossevovve medans jag funderar ut vad jag ska baka! Muffins, kladdkaka eller vanlig kaka?

RSS 2.0