Bryssel

yoyoyo! Har inte glömt bloggen, men är i Bryssel med klassen juue. Vi åker hem imorgon och kommer hem fredag morgon. Så då blir det full uppdate om vad som hänt. Ett smakprov: Gris till muslimerna, epelepsiattack, jämförelse av EU och skolstaden (korrupt) och ja, mycket annat.

Isn't it obvious that i want you to?

Åh så hurtig jag är! Cyklade med vovven till stallet tjugo i elva imorse och har fixat kart allt sånt nu. Så nu ska jag kasta mig i en dusch, packa ner grejer i min (oerhörtsnygga) ralphie väska och sen kasta mig in i min lilla pärla (min fina bil) och bege mig in mot stan igen. Ikväll ska vi fira min man som fyller 20 imorgon. STOR PONKE JUUUUE! Och vet ni vad? JAg har fått fräknar på näsan, aweeeeee så gollit! Jag älskar fräknar, har alltid varit avundsjuk på dem som har (i lagom mängd så ofc). MEn de typ två tre senaste åren har jag börjat få lite på näsan när jag har vistats ute i solen. TJOHO liksom! MEEEEEEN! Vad fan ska jag ha på mig ikväll?!?! Oh ma gooooooood, big pråblem likzom!

I need another story, something to get of my cheast.

Nu ska jag till stallet. Skulle varit där nu faktiskt. Men eftersom pajen skulle vara så duktig och cykla så blev jag så inspirerad. Så jag tar mitt pick och pack (inklusive vovven då) och cyklar upp till stallet. DUTTI ELIN! Och en sak jag glömt säga, jag åkter till Belgien på måndag. KUL! Jo ellerhur. Positiva Lisa i farten här eller. Haha, jag är en bitterfitta! Men my man älskar mig anyways så :)


Me an ma brotha from the same motha!!! hihihihihi

Heyhey, you're ugly!

Vill ni veta en sak? Varje dag när jag kollar mig i spegeln så känner jag mig ful. Vet ni hur hemskt det är? Att varje dag känna sig ful. Varje gång jag kollar i spegeln så ser jag något jag inte gillar. Mina lår går ihop. Min mage är inte platt. Min bröst är inte runda. Min näsa är för bred. Jag har rumphaka. Jag har mycket hud under hakan. Jag har inga markerade kindben. Jag har små ögon. Jag har hög panna. Jag har finnar. Jag har korviga fingrar. Jag har liten rumpa. Jag har fult risit hår. Ja, listan hade kunnat göras väldigt lång!
Om det är något jag spenderar mycket tid att tänka på så är det mitt utseende. Som en vän till mig sa för ett tag sen, det är så synd att vi inte kan uppskatta det naturliga. Ja sant är det, men hade jag varit rik. Då hade jag nog varit som Heidi Montag. För fixat till det hade jag minsann gjort. För vet ni vad jag hade gjort då? Åkt till beverly hills och till dr. 90210 Dr. Ray och fixat till tuttarna till att börja med! Och sen resterande kroppsdelar!


Jag och min älskade moffis!

Bill och Bull

Haha, vet ni vad? Jag älskar att skratta åt mig själv. Just nu har jag och moses gossat i soffan. Och lekt lite med photo booth. Och vet ni vad? Det finns ju liksom ingen bättre duo än oss. Utan henne vet jag inte vad jag hade gjort!






Please excuse me i don't mean to be rude

But tonight i'm fucking you!

Sommarsug!

Like mother like daugther

Vill ni veta en sak? Min mor, mamma, mami, mamms, mamurski. Ja, man kan kalla henne det mesta. Hon är nog bland det bästa jag har. Hon är en av de människor jag spenderar mest tid med, och jag älskar det. Klart bråkar vi ibland. Men hon är ju fortfarande min mamma. Men gud, jag vet inte vad skulle gjort utan henne. Och det talar jag om för henne, ofta. Det är något vi är aldeless för dåliga på. Att visa uppskattning. Men vet ni vad? Jag gör allt för min mamms ska känna sig uppskattad. För hon är värd allt och lite till. Hon är bäst helt enkelt!

Top model

Just nu sitter jag och kollar top model finalen för cycle 15. Jag vill inte att ann ska vinna! Haha, alla utom jag vill det. Så jävla fräckt, de ska gå CAVALLI! FATTAR NI?! Åh, asså jag är fett avis. Jag menar, vilken tjej har inte någon gång drömt om att bli modell? Jag har iaf, typ en miljon gånger! But i'm to short and to ugly. Hehe, nej men. Modellutseende har jag inte. Men jag är ju helt okej ändå! Men vet ni en sak jag har tänkt mycket på den senaste tiden? Sillisar. Japp, ni läser rätt. Många som gör och gjort det nu. Och vet ni vad? Det är så jävla snyggt!
Åh, kan inte släppa det. Jag älskar bröst, och vad är då bättre än snygga fasta tuttar? Typ inget! Men asså, 42 tusen. Då sparar jag hellre till häst, hehe. Tönt som jag är!

Dramaaaaaaah

Har varit en del drama idag. Vanligtvis brukar jag gilla drama. Men inte den här typen. Usch, men nu har allt löst sig och det är precis som jag vill ha det. Ikväll blir det föris hos my little sture (eller var det sören?) Aja, whatever. Förfest iaf. Sen blir det ut på det. Är inte supertaggad om jag ska vara ärlig. Men det kommer väl antar jag. Ikväll tänkte jag inviga ett SUPER fränt linne från Hunky Dory som jag köpte i båstad här om dagen och kvällens föris drink är mo(sh)itos, kanske lite cider om jag hittar vart den är? Jag har noll koll. MEN VET NI VAD? Jag har löst mysiteriumet med det försvunna busskortet/id-kortet. TJOHOOOOOOOO! Letat i hela mitt rum, typ hela vårt hus och alla mina jackor minst två gånger. Och självklart har jag då en jacka jag inte använt på ett tag som inte hänger tsm med alla mina andra jackor. OCH VIPPS! Där låg det! TJOHOOOOOO! När jag verkligen behövde båda två så bara dök dem upp, gissa om jag gjorde mitt glädjeryck (haha, japp). Jag går inte ut med mitt körkort utan ist går jag alltid ut med ett id som jag gjorde i typ sjuan (?) haha. Vakterna brukar alltid kolla två gånger minst och ibland även fråga om personnummer. Haha, tur man inte ser likadan ut iaf! Nu är det dags att börja göra mig i ordning så kanske jag inte blir lika sen som jag brukar!

Jobbellijobb

Wohoooooooo, jag är nu inte arbetslös längre! Detta firar vi med utgång till helgen hehe.
Just nu sitter jag och gör allt i min makt för att orka plugga det sista euskiten. Men det går sådär om jag ska vara ärlig. FB är inte min pluggkompis om man säger så, inte alla bloggar jag läser heller. Gaaah, sug mig. Måååååste bli mer seriös med skolan! Har nada självdisciplin! Dessutom är EU sjukt tradigt, och det värsta är att vi ska till Belgien och besöka EU med skolan, och då tänker ni. Vadå hemskt? De får ju resa och allt betalt. Ja men hur fucking kul är det att umgås med ivik-elever och några andra man inte står ut med riktigt just nu i nästan en hel vecka och besöka en massa tradiga grejer. Det suger keg, jag vill faktiskt inte ens med. Men eftersom det går på betyget så är jag illa tvungen.. Dessutom åker mina parenteser till london dagen innan jag kommer hem, så dom träffar jag inte på en hel vecka. KUL! Åh, fan. Jag vill inte. Är så trött på skolan, vill bara ta studenten och slippa skiten. Är så trött på ALLT som har med skolan att göra. Ja, ALLT. Ni läser rätt.

Döda mig långsamt

Just nu är allt jag längtar efter tränignen ikväll, och om det går åt fanders. Vad fan gör jag då?
Bara för det bjuder jag på en då, hyffsat omtalad och skandalisk bild. Men som superstylisten jonas sa igår. VÅGA VISA HUD!

Gran Canaria

Attans bananer

Hehe ojsan, här vart det tomt. Fullt upp och mer står på tur, så jag lovar NADA. Just nu lyssnar jag på när min gris ligger och snarkar i min säng, hon har suttit som ett plåster på mig sen jag kom hem. Sovit i min säng, förföljt mig över allt och ja. Varit en allmän riktigt mammagris. Precis som jag vill ha det! haha.
Idag har jag varit in school, och denna veckan kommer KILL ME! Två redovisningar imorgon, förberett någpn? Svar nej. Men improvise är ju min thing. Och ja, jag pratar svengelska. Det är min thing det med. Hittar ord bättre på engelska än svenska, wierd? Yes...
Sen vart jag i båstad och fixade min naglar as always. Och om folk undrar (vilket dom alltid gör när jag berättar att jag åker så långt för att fixa mina naglar) så är det så att fula "fixade" naglar är ju groteskt. Hon gör dem SUPER snyggt, så om ni vill ha riktigt snygga naglar så är det Båstad Ngelsdesign som gäller. Hehe, gratisreklam.
Sen kunde ju inte mor och jag låta bli att stoppa in i märkesbutiken, I LOVE! Så fruktansvärt fräcka grejer. Blev lite shoppning, hehe. Bland annat ett par uggs, ett hunky dory linne och en ralph lauren väska. Och lite till, oppsi hehe.
Nu ska jag försöka locka med mig min underbara gris ner å vi kan hoppa ner i sängen där nere (älskar att sova där nere). Så ska vi kolla csi och nanna!

Jag och mamms var spontana idag! Salongen där vi gör naglar tar även hål i öronen. Så det blev ett tredje i mitt högeröra och mamma gjorde sådär vanligt med ett i var.

Pricken över i

HAHAHAHAHA! Dör lite inombords! Asså, jag är ju som jag är. Ganska busig. Om man vill säga så, hehe. Min kära lille man hade blivit facerapad, ni tror inte han frågar nu om det var jag som hade gjort det? nHAHAHAHAHA. Jo för jag skulle ju gå in på hans facebook när jag är flera hundratals mil hemmifrån bara för att facerapa honom! Haha, han är för go han!
Dagen har spenderats på vattenlandet igen, så jävla roligt! Älskar såna vattenkanor och sånt! Barnet inom mig (och hela släkten för den delen) som hoppar fram! Ikväll står middag ovch minigolf på agendan, tjoho!
 HAHA, så barnslig jag är. Men som min gamle tränare brukar säga, hellre omogen än övermogen!

Svennebarn

Åh, jag hatar att vara ljus. JAg har bränt mig jättemycket och jävla skit. Det gör jätteont... Det hatar jag med enveckas semester. Att man måste pressa som fan hela tiden för man har så ltie tid påsig, är man borta i två veckor eller mer så har man tid. MEn det har jag inte nu. Attans bananer, bara till att på det igen imorgon med högre faktor. Nu ska jag se om någon är vaken, annars tar jag nog en liten siesta!

Tauritio

Hola!
Sitter i lobbyn på hotellet. Älskar att min smarta mor tog med datorn! Vi bor i en dal som heter typ tauritiodalen, as mysigt! Det är sådär halvvarmt. Idag har det varit lite mulet med ändå har svenne-elin lyckats bränna sig på näsan! Och vet ni vad? Jag har adlrig bott på all inclusive innan, men det är ju AS najsi. FÖRUTOM att mojitos inte ingår i baren, snyft.... Dock är vi på en ö, och det blåser ganska mycket. Me not likie...
Ne, nu är det snart middag så vi hörs sen eller imorgon!

Animo

Nu inviger jag mina nya SUPER fräcka ridbyxor från animo!


Don't fall in the trap

Piña colada

Vill ni veta en sak? Imorgon åker jag till gran canaria. Inte helt fel va? En veckas all inclusive, sola, bada och en massa drinkar! Blir ju inte mycket bättre än så. Så när jag kommer hem så är jag brun och fin och ni andra är blekfisar, hehe!
Det värsta är att idag räcker tiden itne riktigt till! Nu är jag i skolan och är det till typ halv fyra. Sen är det direkt hem och åka till stallet för att åka in och träna på hfrk. Sen blir det förmodligen hem och mocka eftersom jag aldrig hinner det innan. Sen ska jag packa hela min resväska eftersom jag åker imorgonbitti. Och någonstans där emellan så ska jag hinna göra klart projektarbetet och skriva en inlämning i idrottspsykologi. Idag har jag behövt vara typ superwoman eller något!

RSS 2.0