Vinter-wonderland

Ja kylan har även kommit till skåne nu! Inte så många minusgrader kanske men vad vi här vid havet har som de längre in inte har är vind. Och vinden svider, vinden gör det minst tio till femton grader kallare än vad det står på termometern. Men ännu en gång, precis som alltid så ska jag trotsa kylan och åka till stallet och rida. Duttig tjaj!

Big Bang

Ligger och kan inte sova. Så därför som vanlig ordning när jag inte kan det så är det big Bang theory som gäller! Sheldon is the best.
Bazinga

Some people

Some people show off their beauty because they want the world to see, some people try to hide their beauty because they want the world to see something else.

Märkligt?

Jag vet inte riktigt vad som hände, men just en dag fick jag tio kommentarer här. Har inte sett det tidigare! Men en specifik dag i november fick jag tio kommentarer. Varför? Är så nyfiken, har så svårt att släppa sånt. Så går jag och stör mig på varför jag inte vet. Aja, kommer väl aldrig få veta. Kul var det iaf, sen gick jag tillbaka och läste typ alla kommentarer jag fått. 2010 var jag rätt så aktiv med bloggandet och då var där massor!
Men så kommer det inte bli igen, det kommer förbli som det är nu. Lite då och då när jag känner för det!

Hurts more then you know

Att någon som ska göra en så glad kan göra något så fruktansvärt ont och göra en så ledsen.

Gose

Kom senare till stallet idag eftersom frosten har börjat slå till. När jag kom ut till stallet hittade jag två sömntutor!

RSS 2.0