Changes

Vad konstigt allt blir ibland, tänk efter. Ibland blir verkligen ingenting som man tänkt sig. De man trodde sig behöva mest, visade sig att det inte riktigt stämde. Innan har jag inte riktigt förstått det, men nu ser jag tydligare. Det finns de som förtjänar ens vänskap, och de som inte gör det. Det ändrar sig snabbt, och man inser vilka som man bör hålla hårdare än andra.
Jag ser tydligare nu, Vilka jag faktiskt bör hålla hårt i, de som får mig att skratta och må bra. Och vilka som faktiskt gör helt tvärt om. Jag trodde faktiskt att jag skulle vara ledsen, men konstigt nog. Svar: nej.
Självklart är jag lite besviken, men de finns de som uppskattar mig mer. Och varför skulle jag inte ta vara på dem? Det finns vissa personer som jag inte behöver träffa varje dag, varje vecka eller ens varje månad. Det är lika kul varje gång vi ses, och så finns det människor som jag har känt länge, och när vi har pratat i en kvart så har vi inget mer att säga och så blir det sån där pinsam tystnad.
Man kanske borde tänka en extra gång på vilka man faktiskt kallar sina vänner. Det gjorde jag, och vet ni vad?
Jag insåg att även om jag glidit ifrån och tappat kontakten med en del, så har jag har en massa kanonvänner.

Städning

Haha, packning ledde till garderobsstädning! Hur kunde det bli så? Haha, jag i ett nötskal!

Tylösand

Nej, inte programmet! Jag ska faktiskt till Tylösand imorgon. Ska vara borta torsdag till lördag, min pojkväns pappa fyller 50 så de har bjudit med mig. Snällt va? Eller så är det för att jag är så söt? ;)
Haha, ne nu ska jag inte vara sån! Men jag måste packa nu, men vad fan ska jag packa ner?
Inte den blekaste aning!!!
Får panik på sånt, ni vet när vi var i Turkiet i somras? Jag har fortfarande inte packat upp min resväska. HAHA! Japp, vi var där i början av augusti, nu är det slutet av oktober.
OCH VET NI VAD? Haha, förväntansfulla?
Tjalalala
HAHAH!
Alla som inte är hästnördar kommer bli besvikna nu! Jag red min treåring idag, han som kastade av mig så jag spräckte en kota. HAN VA SUUUUPER fin! Så lycklig, jag har stora planer just nu inom ridningen! Så jävla gött om jag får säga det själv!


Vill ni veta en sak? Jag kan inte komma ihåg sist jag sminkade mig! Sån är jag, jag är au natural! Folk blir mer chockade när jag sminkar mig än när jag är utan. Något fake är jag inte iaf!

Min prins

Jag saknar dig...

BUS

BUS aka brun utan sol.
Kan var helt okej snyggt, men när det blir oranget eller fläckligt = TACKY!
Man ser allt för många nu till vintern som har ful bus på sig.
Det ser faktiskt riktigt billigt ut. Speciellt när man tar bus utan att tvätta händerna efteråt och får fula gul/oranga fläckiga händer. SO NOT OKEY!
Så antingen, gör det bra eller inte alls!

Gubben i lådan

"Jag tog en kula för dig, men fick en smula tillbaks"

Allt tar mycket tid just nu! Skola, hästar, körkort, vänner, pojkvän, familj och ja, helt enkelt allt. Har inte riktigt tid åt allt, men det kommer. Hästarna går skit bra, skolan går helt okej, körkortet år helt okej. Och ja, jag måste erkänna, jag är väldigt nöjd med min tillvaro just nu. MEN!!!!!!
HAHAHAHAHAHAHHAHA! Igår gjorde jag världens tabbe!!!!
HAHAHAHA! Vet inte om jag ska skratta eller gråta, så jag väljer att skratta. Igår kväll så skrämde jag slag på alla som befann sig i mitt hus (det inkluderar även mig själv!)
Jag har ett skitsnyggt glasskrivbord som står på tre ben och är lite konstigt format. Ett ben är av, men det har varit det ett tag nu. Och ja, klumpiga jag täntke inte på det. Min mobil som låg på bordet ringde och jag satt i sägnen, så jag satte en hand på bordet för att räcka mig efter mobilen. Och vad händer då?
PAANG!!!!!!!!
HAHAHA! Tänk er typ att skrivbordet kollapsade ner i golvet och jag efter!
HAHAHA, tänk att få det på film! HAHAHAH! Så tråkig jag är som sitter här och skrattar åt mig själv!
Men min bror trodde det var hans tv som gick i golvet, mamma trodde vi höll på med barnförbjudna saker här inne. Och ja, det var bara lilla jag som var i farten!
HAHAHA! Så ja, där ser ni. Mitt skrivbord och alla grejer som var ovanpå ligger nu på golvet. Och min fina smyckesställning blev lite krokig på köpet. HAHA, kan jag annat än att skratta åt mig själv?
Svar: NEJ!

Bedrock

Oj det var ett tag sen jag skrev. Har fullt upp, ska snart hem till en kompis, sen hem igen för vi har gäster. MEn mest för de andra ska ut, för alla mina vänner har nu fyllt arton utom jag. Kul va? :)
Svar: NEJ!!!!
Hatar att fylla år sist, men körkortet är i full gång iaf. Det kommer jag ha ungefär till min födelsedag iaf.



Vill vara brun igen, känns så ofräscht att vara blek!
Dock är det dyrt och farligt att sola solarie, dessutom blir brännan inte lika snygg. Så blek it is!

Tyskland - Verden

Idag åker jag och pussar och säger hejdå till den finaste hästen jag någonsin har haft. Calleballe, ingen är som han!

Victoria's Secret

Love Pink.
Älskar Victoria's Secret, här kommer lite hotties jag gärna hade velat ha!

Just the hay you are

Du är perfekt för mig.

Överlevnadskurs

Nu åker jag ut i skogen på överlevnadskurs i fyra dagar, sen åker jag förmodligen till tyskland. Så vi hörs nog om en vecka eller så!

We love fridays!

Borde skynda mig till stallet just nu, ska iväg ikväll. Men jag fastnade ju såklart framför tv en pyyyytteliten stund! Men måste cykla till stallet nu, ska rida min lilla prins och sen skynda mig iväg til rydebäck. Tänkte försöka hinna slänga in vad jag ska ha på mig. Tänkte min svarta korsett, ett par snygga byxor eller shorts och en åar najsiga heels!

Gotta go, kisses!
RSS 2.0