Aldrig utan dig

Aldrig hade jag kunnat leva ett liv utan hästarna! Allt hade blivit så tomt då.. Med världens finaste polle vid min sida så är det tävling imorgon igen och jag är taggad till tusen!

Och såhär fina var vi på förra tävlingen!

I ett hav av snygga kläder

Har fått rycka in i en design-klädesbutik nu i två dagar. Dock på herr sidan men jag klagar inte. I love it!

Oskyldig!

Eftersom jag har haft egen häst sedan jag var tio år, så innebär det att jag har mockat i princip varje dag i nio år. Och eftersom jag har hund så har jag med henne överallt där jag har möjlighet. Alltså följer hon ju alltid med till stallet.
Dock är det såhär att många hinder anser hästbajs vara en deli och det gör även min gris som då dessutom är väldigt glupsk av sig!
Så ibland när jag står och mockar eller borstar så brukar jag skrika, mose vad gör du? Och då brukar hon komma glatt tillbaka såhär:

Va? Jag har inte gjort något!

Svåra ord

Jag: Elliot kan du säga nationalencyklopedin?

Elliot: natchadlaga

Jag: ne, nationalencyklopedin!

Elliot: va? Spelar dom fotboll på nationalsången?

Det bästa jag vet

Just för tillfället är jag ute på dagens ridpass! Skönt såhär på morgonen och sen behöver jag inte tänka på det resten av dagen!

Idag fyller min käre broder år så det får bli en sväng in till stan sen för att handla något till honom. Ute i god tid som vanligt!

Haha, svårt att ta bild med en hand, men ni får en liten smak på mitt ljuva liv!

Äntligen!

Äntligen har appen kommit och jag kan blogga fastän jag är på språng! Lovely!

Riktigt bra, saknat att inte kunna lägga upp bilder när jag mobilbloggat! Tjoho, wunderbar! Så med det bjuder jag på en bild på det finaste jag vet!

RSS 2.0