Tulips

Dödar alla mina blommor här hemma, men tulpaner försöker jag att alltid ha. Älskar blommor och färg 😍



Oh beautiful sunday

Härliga lediga söndag! Igår jobbade jag först och sen kom Hanna Linda och Jannike hit och jag bjöd på mat! Mycket skratt och lite allvar. Ganska tung i huvudet när jag vaknade idag men inte värre än att jag gick till gymmet en stund. Gick skit så kunde lika bra struntat i det haha... Nu har jag diskat undan allt från igår och tänker bege mig mot stallet för att spendera tid med prinsen min. Åker nog till pappa och äter lite söndagsmiddag ikväll, skönt att bli servad papis mat, han har alltid lagat jättegod mat! 






21/3

Lördag idag. Jag är redan vaken och kan inte somna om eftersom det sitter en fet jävla kråka utanför mitt fönster som kraxar för kung och fosterland..... Idag ska jag jobba och ikväll ska jag ha lite gäster här hemma! Så nu är det upp och hoppa för att städa lite innan kag måste kasta mig iväg till stallet i detta skitväder.. 






17/3

Kan tjata ihjäl mig men våren gör mig så glad. Solen och även om det blåste så var vindarna ljumma! Sov länge med min gosfia Imorse och sen åkte vi till stallet. Red ner på stranden med prinsen, årets första bad! Han älskar ju att bada, dock så blir han väldigt pigg och sprallig men skönt att komma utanför banan ibland. Fick lunch av farmor sen och istället för att gå till gymmet innan jobb så la jag mig på soffan en stund. Tappat min motivation lite nu, svårt när man jobbar så mycket... :( 









Måndag

Härliga måndag. Sovit länge med grisen i knävecket, njutit av att inte stressa i stallet och sen haft en underbar eftermiddag med paula och grisen. Ska nu masa mig till gymmet för lite träning och försöka laga lite mat efter det.. Våren gör mig så glad! 







Lördag

Slutar aldrig förvånas över folk, folk som tror att allt kretsar kring dom och allt dom gör. Suck, blir matt....
En eloge till er som alltid är ärliga oavsett hur jobbig sanningen än är. 
Några timmar till på jobb sen ska jag fira ophelia ikväll, ska bli superroligt för hon har bestämt sig för att ha maskeradbal. Så långklänning och mask blir det! 

Fredag

Tänkte precis skiva äntligen fredag haha! Jag har ju inte helg eftersom det är min jobbhelg. Men har haft en bra dag än så länge. Tränade med prinsen i förmiddags och det gick bra, sen har jag gosat ned honom och hundarna i solen. Nu ska jag luncha lite med opehlia innan jag ska jobba resten av kvällen. 
Var på bio igårkväll, såg 50 shades med Filippa och Alexandra. Jag är knappt kär nu... Haha






Thursday

Idag skiner solen igen. Ligger och myser med min fina gris i soffan. Snart ska vi till stallet och gotta oss i det fina vädret! Ska försöka hinna med gymmet innan jobb också, får se hur det går med det haha! Igår var det så skönt att vara ledig. Vi mös i stallet och Filippa kom dit en sväng. Hon fick rida lite när jag var färdig, då trillade hon av! Haha :( sen käkade vi lunch med Alexandra och jag var tvungen att åka och hämta min bil också.... Längtar tills jag får en ny bil! 






Quote of the year

Summerar hur jag känner just nu! ✌️



Onsdag

Sitter och solar i mammas trädgård. Grisen solar också. Vi älskar nog solen lika mycket! Har bestämt att vi ska vara ute nästan hela dagen. Har egentligen inte en så bra dag idag med lite d-vitamin i pannan gör ju allt lite lättare iaf. Längtar till sommaren och längtar till semester med två av mina bästa vänner.

Live från trädgården ✌️



 

10/3

Dagarna bara flyger iväg. Sjukt roligt i helgen med bästa kollegor. Blev en runda med dans och massa skratt. Söndags var jag ledig och då var det HELT underbart väder här i Helsingborg. Var ganska bakis men lyckades ändå vara ute mycket under dagen. Hade trevligt sällskap på kvällen också! Efter en bra kväll i söndags kunde ju inte måndag bli allt annat än bra, ganska iaf.. Hade sjukt mycket på jobb, tiden går fort men var ganska stressigt.. Bästa med igår var nog ändå träning med min prins! Idag lyxxade jag och gick tidigare från jobb. Försökte ut och springa en runda men fick så ont i mitt ena ben... Imorgon är jag ledig, då ska jag mysa med grisen och prinsen och sen är det 75 (!) min Box! Längtar redan till imorgon :)











Insåg även i helgen hur färdig jag känner mig med en del av mitt liv. Delen som var så stor för mig hela sommaren och hösten men som nu är historia. Tacksam för att det var som det var men inser nu hur mycket bättre jag förtjänar. 

Söndag

Det är söndag, jag är bakis, jag är ledig och det är sol ute. Riktigt rolig kväll igår med mina fina damer. Träffade så mycket roligt folk! Och min kära munke, kastade mig på honom, saknat honom! Ska snart åka till stallet och njuta av solen till max! 



4/3

Idag har jag varit ledig för första gången sen förra onsdagen. Har njutit till Max och inte stressat till något idag! Gosat med min gris, varit i stallet och gosat med prinsen och sen varit på box (mitt favvopass). Ligger i soffan nyduschad och ska snart hoppa över till sängen och grisen som redan ligger och snarkar. Hoppas ni andra också haft en bra dag! :)



Time

"Hur hinner du med ditt liv?" 
Om ni visste hur många gånger jag fått den frågan.. Svaret är iaf, jag vet inte! I princip varje dag består av stall jobb och gym. Så tycker ni jag är dålig på att höra av mig eller har lite tid att ses så vet ni. Gör dock allt för att prioritera mina fina vänner. Blir lite varm i själen när jag tänker på mina bästa vänner. Mi är guld värda ska ni veta ❤️



Tisdag

Slöar i soffan just nu... Ska gå på pass nu klockan 09 för att kicka igång dagen på bästa sätt! Sen åker jag och grisen till stallet och sen är det jobb resten av dagen... 

Igår var min prins helt tossig så hoppas han är lugnare idag! 

Weekend

Min helg i bilder. En bra helg med dom bästa och det bästa. 👌










RSS 2.0