SHM

Världens bästa start på min dag. Den ska vi fira med att gå och shoppa upp våra pengar. Lovely!

SOA

Åh, sons of anarchy kan vara någon av de bästa serierna någonsin. Ligger i soffan och äter pepparkakor och dricker te. Sprängde ett glas när jag skulle hälla upp vattnet. Poff sa det, mammsen kommer inte bli glad.. Hehe, shit happens! Får snart pallra mig till stallet för sen ska jag åka och jobba..

Nomnom

Duktig tjej känner sig lite effektiv. Har fixat stallet, varit på Apoteket, försökt lämna in täcken på lagning och köpte en liten lyxlunch till mig själv på Kakboden. Nom! Så nu är jag mätt och go fast har en efterrätt kvar! Nöjd tjej..

Revenge

Ligger nu nerbäddad i soffan och kollar Revenge. Samlar alla krafter jag kan för att kunna jobba lör-mån fulla pass. Kommer säkert må skit på tisdag men så är det väl.. Avskyr när man mår så dåligt att man inte orkar göra något. Har inte ridit på två dagar nu så ska försöka en sväng imorgon innan jobb. Måste börja söka jobb ordentligt igen. Kan inte vara kvar på donken förevigt.. För övrigt är det inte långt kvar till stockholm och SHM! Kan man längta lite till? Svar, nej!
 

Ynklig tjej

Fy Sören vad dåligt jag mår. Usch! Feberfrossan jag ligger inne med, vill typ sätta mig mitt i ett majbål sp nycker jag fryser. Ändå har jag över 38 graders feber...

Feeling sick

Ledsen tjej ligger i soffan.. Fick gå hem från jobb för jag mådde superdåligt, tog tempen och visade sig att jag har feber. Kul! Tur jag är ledig imorgon och fredag så jag kan kurera mig inför en hel helg full av jobb.

Lunch med polski

Dagen har hitintills bestått av stallet i flera timmar, check!
Nu en dusch och sen luch med bästa paulisen!
Efter det, jobb..
Duktig tjej!
 

Shitty väder

Usch, nu är det riktigt höst och det suger.. Man blir så osugen på allt. Eller ja, att gå utanför dörren iaf! Tur jag har djuren annars hade det inte blivit många steg ute i skitvädret. Nu ligger mammsen och jag i soffan med brasa och Cesar på tv. Här är så varmt att jag funderar på att förflytta mig, dagens i-land liksom....

Ojsan

Hoppsan som det kan gå. Satt här vid datorn och skulle bara fördriva tiden lite vilket resulterade i lite shopping. Alltid en risk med att köpa saker över internet men jag håller tummarna!

Höst och ännu mera höst

Varje vardagsmorgon så släpper jag ut hästarna runt nio, Men icke idag. Regnet öser ner utanför och det är riktigt jädra höstväder ute och det suger. Sugen på att åka en sväng till väla och spendera lite pengar får se om någon kan ställa upp på lite sällskap!

Miss you my moose

Idag har jag inte gjort allt för många knop. Ridit båda hästarna, och vet ni vad? Idag saknade jag min fina älg. Massor.. Är aldrig nöjd, kommer aldrig bli nöjd. Ångest gånger tusen!
 

Night out

Gick ut med världens bästa vänner igår. Kaos som vanligt, haha. Men var ska man annars få alla roliga historier ifrån? Var duktig och tig sista bussen hem så det blev inte så farligt sent iaf! Idag tänker jag inte göra många knop.

Bestis

Pratade med min fina för en liten stund sen. Och nu bor hon i Sverige igen, ich kommer till skåneland IDAG! Lycklig tjej liksom!

RSS 2.0